DUURZAAMHEID

Bordbusters heeft de focus op het leveren van een bijdrage aan een nieuwe en circulaire economie. Wij doen dit door het gebruik van milieuvriendelijke inkten, het hergebruiken van bordmateriaal en het steeds verder te optimaliseren van ons productieproces. Op deze manier wordt onze voetafdruk steeds kleiner.

Bouwen aan een circulaire economie doen we samen

Wij zijn voortdurend op zoek naar partners die ook een bijdrage willen leveren aan een circulaire economie. Op deze manier werken wij gezamenlijk aan een betere wereld, en blijven wij voorop lopen in de markt, op weg naar een volledig circulair projectbord.

Een bijdrage aan onze directe omgeving

Wij vinden het belangrijk om naast het milieu ook onze medemens te helpen waar we kunnen. Zo worden de folies van de borden verwijderd door mensen in de penitentiaire inrichtingen in Almere en Zwolle. Door deze werkzaamheden hebben zij een dagbesteding die bijdraagt aan het versoepelen van hun re-integratie in de maatschappij.

Onze toekomst

Wij zijn druk bezig met de plannen voor ons nieuwe pand. Dit pand zal helemaal zelfvoorzienend worden en wordt voorzien van de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid zodat wij het proces van een zo klein mogelijke voetafdruk nog verder kunnen optimaliseren.

“Een zo klein mogelijke (betonnen)voetafdruk voor een betere wereld!”

De circulaire Bordbuster
Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk