Mobiele LED-schermen

Hoge kwaliteit mobiele led-schermen

De afgelopen tijd is de vraag naar mobiele led-schermen steeds verder toegenomen. Juist op locaties waar veel publiek komt, kan het belangrijk zijn om urgente en up-to-date informatie te delen. Denk hierbij aan winkelcentra, grote pleinen, trein- en/of busstations etc. Vaak zijn deze locaties niet geschikt om een vaststaand frame te plaatsen en is deze communicatie maar van tijdelijke duur. Hiervoor hebben wij een mobiel led-scherm ontwikkeld. Wij monteren modules van 500 x 500 mm op het bekende frame van onze Bordbusters. Door het toepassen van losse modules zijn wij zeer flexibel in de te leveren afmetingen.

Al onze led-schermen zijn voorzien van een lichtsensor. Hierdoor geeft het led-scherm minder licht als het donker is, en juist meer licht wanneer er licht op staat. Uw led-scherm is dus altijd goed zichtbaar. Ook bij onze mobiele led-schermen kunt u nog steeds uitgaan van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Door het gegalvaniseerde stalen frame en de betonnen voet zijn onze mobiele led-schermen stormbestendig en hufterproof. De bovengrondse en on-verankerde plaatsing van de constructie vergemakkelijkt het plaatsen. Door de snelle plaatsing hoeft er maar voor zeer korte tijd op- of langs de weg te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Voor de bijna onbereikbare locaties

Sommige locaties zijn niet geschikt voor onze grote vrachtwagens of een zware heftruck. Hiervoor hebben wij een speciale betonnen voet ontwikkeld, waardoor de mobiele led-schermen door middel van een palletwagen kunnen worden vervoerd. Deze mobiele led-schermen worden bijvoorbeeld toegepast op treinstations.

Iedere locatie vraagt om een ander mobiel led-scherm

Het is essentieel om het juiste led-scherm toe te passen op uw locatie. Een locatie waar veel voetgangers lopen vraagt om een heel ander soort led-scherm dan een locatie waar alleen doorgaand autoverkeer langs komt. Onze accountmanagers zullen daarom altijd de locatie zelf gaan bekijken, waarna u een passend advies krijgt over de toe passen pixelmaat en de afmetingen van uw scherm.

Energiezuinige mobiele led schermen

Onze mobiele led-schermen hebben een geringe stroomtoevoer nodig van 230V. U heeft dus geen speciale stroomtoevoer of stekkers nodig. Daarnaast hebben onze led-schermen een gemiddelde levensduur van minimaal 50.000 branduren.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

   Mobiele LED-schermen projecten

   LED scherm coronamaatregelen

   Mini-Bordbuster – Led-schermen