BUS WRAPPEN

Specialist in het wrappen van bussen

Laat uw bus wrappen door de signspecialisten van Bordbusters. Wrappen is een techniek waarbij folie onder een bepaalde temperatuur en spanning wordt aangebracht op een voertuig. Dit proces dient zeer nauwkeurig te worden uitgevoerd voor het beste resultaat. Bij Bordbusters hebben wij ruime ervaring in het wrappen van diverse voertuigen, waaronder veel (bedrijfs)bussen. Wij beschikken over een uitgebreide database met tekeningen op schaal van vrijwel alle bussen in zij-, voor-, achter- en bovenaanzicht. Op deze manier kunnen onze ontwerpers altijd een maatwerk ontwerp aanleveren die volledig aansluit bij uw wensen.

Vraag gratis offerte aan

De voordelen van wrappen

Uw bus wrappen levert u de volgende voordelen op:

  • De folie verlengt de levensduur van de lak
  • Wisseling of verwijdering van folie is makkelijk en snel te realiseren
  • Elk ontwerp is mogelijk, mat kleur, metallic of toch een full colour print
  • Uw bus wrappen is sneller en goedkoper dan spuiten
  • Iedere bus is geschikt voor wrapping

Onze gecertificeerde en erkende wrappers werken uitsluitend met hoge kwaliteit folies van de topmerken 3M, Avery en Oracal. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw gewrapte bus.

Uw bus wrappen in een andere kleur

Wij kunnen uw bus wrappen in elke gewenste kleur en ontwerp. Als wij uw bus in een andere kleur wrappen dan moet u het RDW op de hoogte stellen van de nieuwe kleur van uw bus. In de wet staat namelijk dat de kleur van uw bus en de kleur vermeld op het kentekenbewijs overeen moeten komen. U kunt de wijziging van kleur online doorgeven aan het RDW. Het RDW past dan gratis de kleur van uw bus aan op uw kenteken.

Ook uw bus laten wrappen door Bordbusters?

Wilt u meer informatie over het wrappen van uw bus door Bordbusters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke bus. U kunt ons bereiken door te bellen naar 026-325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door het contactformulier in te vullen.

Vraag gratis offerte aan
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.