RECLAMEBORD BUITEN STAAND

Reclamebord buiten staand

Bent u op zoek naar een staand reclamebord voor buiten? Bij Bordbusters beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan reclameborden. Bent u opzoek naar een afwijkende bordmaat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn onze reclameborden voor buiten zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in te zetten. Met onze reclameborden zorgt u ervoor dat uw boodschap opvalt bij het grote publiek.

Voordelen staand reclamebord

Een staand reclamebord van Bordbusters biedt u de volgende voordelen:

  • Door de betonnen voet zijn er geen grondwerkzaamheden nodig.
  • Onze reclameborden zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Volledig ontwerp op basis van uw wensen.
  • Binnen 30 minuten geplaatst dus beperkte verkeershinder.

Door de makkelijke plaatsing en weerbestendigheid is een reclamebord buiten staand bijvoorbeeld in te zetten bij evenementen, festivals maar ook bij bouwplaatsen en wegwerkzaamheden. Twijfelt u over de mogelijkheid tot plaatsing van een reclamebord? Neem dan contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Uniek ontwerp reclamebord

Onze ontwerpers maken een ontwerp op basis van uw specifieke wensen. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en hoe wij uw reclameboodschap het beste op kunnen laten vallen bij het grote publiek. Heeft u al een ontwerp? Mooi! Dan zorgen onze ontwerpers dat het bestaande ontwerp passend wordt gemaakt voor het reclamebord.

Buiten staand reclamebord van Bordbusters

Wilt u een project of uw bedrijf laten opvallen en heeft u interesse in een staand reclamebord voor buiten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen gratis en vrijblijvend een maatwerk offerte uit.

Bordbusters DNA

Plaatsing binnen 30 minuten

Plaatsing binnen 30 minuten waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk reclamebord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reclamebord projecten

Bordbusters gemeente Eindhoven

Mega-Bordbuster – Mini-Bordbuster

Porsche Centrum Gelderland

Mega-Bordbuster

Thema “De scholen zijn weer begonnen”

Bordbuster – Mini-Bordbuster