RECLAMEBORD BUITEN STAAND

Reclamebord buiten staand

Bent u op zoek naar een staand reclamebord voor buiten? Bij Bordbusters beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan reclameborden. Bent u opzoek naar een afwijkende bordmaat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn onze reclameborden voor buiten zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in te zetten. Met onze reclameborden zorgt u ervoor dat uw boodschap opvalt bij het grote publiek.

Voordelen staand reclamebord

Een staand reclamebord van Bordbusters biedt u de volgende voordelen:

  • Door de betonnen voet zijn er geen grondwerkzaamheden nodig.
  • Onze reclameborden zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Volledig ontwerp op basis van uw wensen.
  • Binnen 30 minuten geplaatst dus beperkte verkeershinder.

Door de makkelijke plaatsing en weerbestendigheid is een reclamebord buiten staand bijvoorbeeld in te zetten bij evenementen, festivals maar ook bij bouwplaatsen en wegwerkzaamheden. Twijfelt u over de mogelijkheid tot plaatsing van een reclamebord? Neem dan contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Uniek ontwerp reclamebord

Onze ontwerpers maken een ontwerp op basis van uw specifieke wensen. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en hoe wij uw reclameboodschap het beste op kunnen laten vallen bij het grote publiek. Heeft u al een ontwerp? Mooi! Dan zorgen onze ontwerpers dat het bestaande ontwerp passend wordt gemaakt voor het reclamebord.

Buiten staand reclamebord van Bordbusters

Wilt u een project of uw bedrijf laten opvallen en heeft u interesse in een staand reclamebord voor buiten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen gratis en vrijblijvend een maatwerk offerte uit.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

Plaatsing binnen 30 minuten

Plaatsing binnen 30 minuten waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk reclamebord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reclamebord projecten