RECLAMEBORD BUITEN STAAND

Reclamebord buiten staand

Bent u op zoek naar een staand reclamebord voor buiten? Bij Bordbusters beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan reclameborden. Bent u opzoek naar een afwijkende bordmaat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn onze reclameborden voor buiten zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in te zetten. Met onze reclameborden zorgt u ervoor dat uw boodschap opvalt bij het grote publiek.

Vraag gratis offerte aan

Voordelen staand reclamebord

Een staand reclamebord van Bordbusters biedt u de volgende voordelen:

  • Door de betonnen voet zijn er geen grondwerkzaamheden nodig.
  • Onze reclameborden zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Volledig ontwerp op basis van uw wensen.
  • Binnen 30 minuten geplaatst dus beperkte verkeershinder.

Door de makkelijke plaatsing en weerbestendigheid is een reclamebord buiten staand bijvoorbeeld in te zetten bij evenementen, festivals maar ook bij bouwplaatsen en wegwerkzaamheden. Twijfelt u over de mogelijkheid tot plaatsing van een reclamebord? Neem dan contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Uniek ontwerp reclamebord

Onze ontwerpers maken een ontwerp op basis van uw specifieke wensen. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en hoe wij uw reclameboodschap het beste op kunnen laten vallen bij het grote publiek. Heeft u al een ontwerp? Mooi! Dan zorgen onze ontwerpers dat het bestaande ontwerp passend wordt gemaakt voor het reclamebord.

Buiten staand reclamebord van Bordbusters

Wilt u een project of uw bedrijf laten opvallen en heeft u interesse in een staand reclamebord voor buiten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen gratis en vrijblijvend een maatwerk offerte uit.

Vraag gratis offerte aan
Bordbusters DNA