GEVELRECLAME

Gevelreclame, het gezicht van uw bedrijfspand

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw pand en vormt daarmee direct uw visitekaartje. Het is een vorm van reclame die vele mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan verlichte of onverlichte gevel belettering, doosletters, sprekende neonletters en raambelettering. De mogelijkheden om uw identiteit en/of boodschap op uw gevel uit te dragen zijn zeer uiteenlopend.

Vrijblijvend (3D-) ontwerp van uw gevel

Bordbusters verzorgt gevelreclame die visueel naadloos aansluit bij het pand en de huisstijl van uw bedrijf. De ontwerpers van Bordbusters presenteren daarom vooraf een digitaal voorstel om een indruk te geven van de gevelreclame. We gebruiken hiervoor foto’s van uw pand, zodat de tekening een realistisch beeld geeft van het uiteindelijke resultaat. In overleg met u maken we uiteindelijk een definitief ontwerp om zo de meest optimale uitstraling van uw pand te genereren. Uiteraard wordt het ontwerp definitief gemaakt na onderling overleg, waarna het de leidraad vormt voor de uiteindelijke productie.

Eigen materieel

Wij vinden het belangrijk om het gehele traject in eigen hand te houden. Daarom beschikken wij over diverse mobiele kranen en hoogwerkers. Wij kennen dus geen beperkingen met betrekking tot de locatie en/of hoogte van uw gevelreclame. Onze accountmanagers brengen van te voren alles zorgvuldig in kaart. Op deze manier komen wij dus altijd met het juiste materieel op uw locatie.

Voorbeelden van gevelreclame

Gevelreclame kent vele vormen. Enkele voorbeelden ter inspiratie zijn:

  • Aluminium/RVS doosletters, eventueel intern verlicht met LED’s of RGB LED’s
  • Freesletters, eventueel met indirecte verlichting
  • Lichtbak
  • Spanframe
  • Doosletters
  • Raambelettering
  • Raambestickering

Neon gevelreclame

Naast traditionele Neon verzorgen wij ook LED Neon, een chique uitstraling die zowel buiten als binnen kan worden toegepast. Neon wordt helemaal op maat gemaakt door een neonglasblazer. Neon reclame is naast vakmanschap ook nog eens duurzaam. De gemiddelde levensduur van Neon reclame is namelijk twintig jaar. Daarnaast is Neon reclame ook nog eens erg energiezuinig. Montage van Neon kan tegen een wand, paneel of vrijstaand, je ziet het veel in restaurants, winkels of speciaalzaken. Bij LED Neon wordt gebruik gemaakt van LED verlichting in een buigbaar kunststof profiel, een nieuw product wat uiteraard energiezuiniger is als traditionele Neon. Neon verlichting geeft sfeer aan een ruimte, is onderscheidend en eenvoudig qua onderhoud.

Onderhoud gevelreclame

Gevelreclame heeft onderhoud nodig. Uit onze ervaring kunnen we zeggen dat dit vaak vergeten wordt. Dit betekent niet dat het niet belangrijk is, in tegendeel zelfs. Het onderhoud verlengt de levensduur van uw reclame aanzienlijk en dat bespaart u geld. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u nergens aan hoeft te denken. Wij nemen contact met u op om 1 keer per jaar een afspraak in te plannen voor onderhoud. Uw reclame wordt van binnen en van buiten gereinigd, mogelijke verlichting wordt gecontroleerd en ook het frame en de bevestiging wordt gecontroleerd. Hierna heeft uw gevelreclame weer de verzorgde en vertrouwde uitstraling zoals u gewend bent.

Hulp bij het aanvragen van de vergunning

Doordat u door het plaatsen van de gevelreclame de buitenzijde van uw pand verandert, is het vaak verplicht om hier een omgevingsvergunning voor aan te vragen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste wegen te bewandelen binnen de verschillende gemeentes. Ook dit nemen wij dus graag voor u uit handen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Gevelreclame omvat alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Voorbeelden van gevelreclame zijn bijvoorbeeld doosletters, sprekende neonletters of raambelettering.

Dit verschilt per situatie en is afhankelijk van de locatie en het soort reclame aan de gevel van uw pand. We kijken graag of een omgevingsvergunning nodig is voor uw specifieke situatie.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan