GEVELRECLAME

Gevelreclame, het gezicht van uw bedrijfspand

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw pand en vormt daarmee direct uw visitekaartje. Het is een vorm van reclame die vele mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan verlichte of onverlichte gevelreclame, doosletters, sprekende neonletters en raambelettering. De mogelijkheden om uw identiteit en/of boodschap op uw gevel uit te dragen zijn zeer uiteenlopend.

Vraag gratis offerte aan

Vrijblijvend (3D-) ontwerp van uw gevel

Bordbusters verzorgt gevelreclame die visueel naadloos aansluit bij het pand en de huisstijl van uw bedrijf. De ontwerpers van Bordbusters presenteren daarom vooraf een digitaal voorstel om een indruk te geven van de gevelreclame. We gebruiken hiervoor foto’s van uw pand, zodat de tekening een realistisch beeld geeft van het uiteindelijke resultaat. In overleg met u maken we uiteindelijk een definitief ontwerp om zo de meest optimale uitstraling van uw pand te genereren. Uiteraard wordt het ontwerp definitief gemaakt na onderling overleg, waarna het de leidraad vormt voor de uiteindelijke productie.

Eigen materieel

Wij vinden het belangrijk om het gehele traject in eigen hand te houden. Daarom beschikken wij over diverse mobiele kranen en hoogwerkers. Wij kennen dus geen beperkingen met betrekking tot de locatie en/of hoogte van uw gevelreclame. Onze accountmanagers brengen van te voren alles zorgvuldig in kaart. Op deze manier komen wij dus altijd met het juiste materieel op uw locatie.

Voorbeelden van gevelreclame

Gevelreclame kent vele vormen. Enkele voorbeelden ter inspiratie zijn:

  • Aluminium/RVS doosletters, eventueel intern verlicht met LED’s of RGB LED’s
  • Freesletters, eventueel met indirecte verlichting
  • Lichtbak
  • Spanframe
  • Doosletters
  • Raambelettering
  • Raambestickering
Vraag gratis offerte aan

Neon gevelreclame

Naast traditionele Neon verzorgen wij ook LED Neon, een chique uitstraling die zowel buiten als binnen kan worden toegepast. Neon wordt helemaal op maat gemaakt door een neonglasblazer. Neon reclame is naast vakmanschap ook nog eens duurzaam. De gemiddelde levensduur van Neon reclame is namelijk twintig jaar. Daarnaast is Neon reclame ook nog eens erg energiezuinig. Montage van Neon kan tegen een wand, paneel of vrijstaand, je ziet het veel in restaurants, winkels of speciaalzaken. Bij LED Neon wordt gebruik gemaakt van LED verlichting in een buigbaar kunststof profiel, een nieuw product wat uiteraard energiezuiniger is als traditionele Neon. Neon verlichting geeft sfeer aan een ruimte, is onderscheidend en eenvoudig qua onderhoud.

Onderhoud gevelreclame

Gevelreclame heeft onderhoud nodig. Uit onze ervaring kunnen we zeggen dat dit vaak vergeten wordt. Dit betekent niet dat het niet belangrijk is, in tegendeel zelfs. Het onderhoud verlengt de levensduur van uw reclame aanzienlijk en dat bespaart u geld. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u nergens aan hoeft te denken. Wij nemen contact met u op om 1 keer per jaar een afspraak in te plannen voor onderhoud. Uw reclame wordt van binnen en van buiten gereinigd, mogelijke verlichting wordt gecontroleerd en ook het frame en de bevestiging wordt gecontroleerd. Hierna heeft uw gevelreclame weer de verzorgde en vertrouwde uitstraling zoals u gewend bent.

Hulp bij het aanvragen van de vergunning

Doordat u door het plaatsen van de gevelreclame de buitenzijde van uw pand verandert, is het vaak verplicht om hier een omgevingsvergunning voor aan te vragen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste wegen te bewandelen binnen de verschillende gemeentes. Ook dit nemen wij dus graag voor u uit handen.