LICHTBAK RECLAME

Professionele lichtbak reclame

Lichtbak reclame is een goede manier om uw reclameboodschap op te laten vallen. Vaak wordt lichtbak reclame bevestigd aan de gevel van een pand. De lichtbakken worden van binnenuit verlicht door middel van LED-verlichting. De kast van de lichtbakken wordt opgebouwd uit een stevig aluminiumprofiel. De plaat wordt gemaakt van opaal wit acrylaat, dit voorzien wij in onze werkplaats van een opdruk.

U heeft bij onze lichtbakken de keuze uit enkelzijdige en dubbelzijdige lichtbakken. Bij enkelzijdig wordt uw reclame aan één kant verlicht en bij dubbelzijdig worden beide kanten van de lichtbak voorzien van opdruk en verlichting.

Advies & montage

Bij Bordbusters hebben we jarenlange ervaring in het produceren en monteren van lichtbak reclame. Een van onze accountmanagers komt op locatie kijken om u van het beste advies te kunnen voorzien. Vervolgens worden gelijk alle maten opgenomen om u een passend voorstel te kunnen doen. Bij akkoord komen onze signspecialisten uw lichtbak vakkundig monteren. Hierbij staan veiligheid, kwaliteit en milieu centraal, zo zijn wij ook VCA en ISO 9001 gecertificeerd.

Maatwerk lichtbak reclame

Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wilt u in plaats van een ovale, ronde, rechthoekige of vierkante lichtbak een andere vorm. Wij zorgen er in onze eigen werkplaats voor dat uw lichtbak reclame precies wordt zoals u wilt.

Ook lichtbak reclame voor uw bedrijf?

Wilt u ook professionele en opvallende lichtbak reclame voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl, te bellen naar 026 – 325 9706 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Een lichtbak is een van binnenuit verlichte bak met minstens één doorzichtige zijde. Op de doorzichtige zijde kan een reclame-uiting geplaatst worden. Door de verlichting van binnenuit is de reclame-uiting goed zichtbaar is in het donker.

Lichtbak reclame is in vele verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar. Naast standaard vormen als rechthoekig, ovaal, vierkant of rond, kunt u ook kiezen voor een maatwerk vorm. Bijvoorbeeld de vorm van uw logo. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan