LICHTBAK RECLAME

Professionele lichtbak reclame

Lichtbak reclame is een goede manier om uw reclameboodschap op te laten vallen. Vaak wordt lichtbak reclame bevestigd aan de gevel van een pand. De lichtbakken worden van binnenuit verlicht door middel van LED-verlichting. De kast van de lichtbakken wordt opgebouwd uit een stevig aluminiumprofiel. De plaat wordt gemaakt van opaal wit acrylaat, dit voorzien wij in onze werkplaats van een opdruk.

U heeft bij onze lichtbakken de keuze uit enkelzijdige en dubbelzijdige lichtbakken. Bij enkelzijdig wordt uw reclame aan één kant verlicht en bij dubbelzijdig worden beide kanten van de lichtbak voorzien van opdruk en verlichting.

Advies & montage

Bij Bordbusters hebben we jarenlange ervaring in het produceren en monteren van lichtbak reclame. Een van onze accountmanagers komt op locatie kijken om u van het beste advies te kunnen voorzien. Vervolgens worden gelijk alle maten opgenomen om u een passend voorstel te kunnen doen. Bij akkoord komen onze signspecialisten uw lichtbak vakkundig monteren. Hierbij staan veiligheid, kwaliteit en milieu centraal, zo zijn wij ook VCA en ISO 9001 gecertificeerd.

Maatwerk lichtbak reclame

Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wilt u in plaats van een ovale, ronde, rechthoekige of vierkante lichtbak een andere vorm. Wij zorgen er in onze eigen werkplaats voor dat uw lichtbak reclame precies wordt zoals u wilt.

Ook lichtbak reclame voor uw bedrijf?

Wilt u ook professionele en opvallende lichtbak reclame voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl, te bellen naar 026 – 325 9706 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.