BEWEGWIJZERING BINNEN

Bewegwijzering binnen uw pand

Een goede bewegwijzering binnen in uw pand is onmisbaar voor klanten en bezoekers. Wij stellen graag een gedetailleerd plan voor u op met wandborden, naamborden, ophangborden, deurborden, toiletborden etc.

Een goede bewegwijzering zorgt voor rust en overzicht in uw pand en draagt bij aan de veiligheid. Een deel van de bewegwijzering binnen gebouwen is zelfs verplicht. Vluchtroutes en alle nooduitgangen moeten bijvoorbeeld duidelijk gemarkeerd zijn. Ook brandblussers en brandslangen moeten duidelijk aangegeven worden. Daarnaast functioneert een mooie signing binnen uw pand direct als een verlengstuk van uw stijl en inrichting.

Bordbusters BV is dealer van het Vista-systeem, een mooie en professionele productlijn op het gebied van bewegwijzering. Vista omvat een compleet assortiment van duurzame aluminium bordjes. Deze zijn in alle kleuren leverbaar en gemakkelijk aan te passen. Ook kunnen wij uw binnen bewegwijzering produceren in rvs, kunststof of een combinatie van verschillende materialen.

Bewegwijzeringsplan

Een goede bewegwijzering bestaat vaak uit een combinatie van enkelzijdige en dubbelzijdige signing. Daarom maken wij ter plaatse een gedetailleerd plan, zodat de bewegwijzering op een juiste manier wordt toegepast. De montage verzorgen wij ook graag voor u, dit wordt gedaan door onze eigen gediplomeerde signers. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Combineer voor een professionele uitstraling

Voor een optimale en professionele uitstraling van uw pand, raden wij aan om uw binnen- en buiten bewegwijzering met elkaar in lijn te brengen. Bordbusters beschikt over de kennis en kunde om ook dit voor u te regelen.

Gebaseerd op 34 recensies
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan