BEWEGWIJZERING BINNEN

Bewegwijzering binnen uw pand

Een goede bewegwijzering binnen in uw pand is onmisbaar voor klanten en bezoekers. Wij stellen graag een gedetailleerd plan voor u op met wandborden, naamborden, ophangborden, deurborden, toiletborden etc.

Een goede bewegwijzering zorgt voor rust en overzicht in uw pand en draagt bij aan de veiligheid. Een deel van de bewegwijzering binnen gebouwen is zelfs verplicht. Vluchtroutes en alle nooduitgangen moeten bijvoorbeeld duidelijk gemarkeerd zijn. Ook brandblussers en brandslangen moeten duidelijk aangegeven worden. Daarnaast functioneert een mooie signing binnen uw pand direct als een verlengstuk van uw stijl en inrichting.

Bordbusters BV is dealer van het Vista-systeem, een mooie en professionele productlijn op het gebied van bewegwijzering. Vista omvat een compleet assortiment van duurzame aluminium bordjes. Deze zijn in alle kleuren leverbaar en gemakkelijk aan te passen. Ook kunnen wij uw binnen bewegwijzering produceren in rvs, kunststof of een combinatie van verschillende materialen.

Bewegwijzeringsplan

Een goede bewegwijzering bestaat vaak uit een combinatie van enkelzijdige en dubbelzijdige signing. Daarom maken wij ter plaatse een gedetailleerd plan, zodat de bewegwijzering op een juiste manier wordt toegepast. De montage verzorgen wij ook graag voor u, dit wordt gedaan door onze eigen gediplomeerde signers. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Combineer voor een professionele uitstraling

Voor een optimale en professionele uitstraling van uw pand, raden wij aan om uw binnen- en buiten bewegwijzering met elkaar in lijn te brengen. Bordbusters beschikt over de kennis en kunde om ook dit voor u te regelen.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.