WANDAANKLEDING

Wandaankleding voor uw bedrijf

Het is essentieel dat de uitstraling van uw interieur past bij de identiteit van uw bedrijf. Vraagt u zich af hoe u dit op de wanden kunt creëren? Kies dan voor full colour wandbekleding. Van een strak gestucte muur tot aan een kale stenen muur, er is geen wand die niet door ons bekleed kan worden. Wel vraagt iedere ondergrond om een specifieke folie. Onze accountmanagers komen dan ook graag langs om het juiste advies uit te kunnen brengen. Al onze wandfolies worden bedrukt met oplosmiddel- en pvc vrije inkten. Hiermee realiseert Bordbusters milieuverantwoord printen. Enkele voorbeelden:

Stretchframes

Een veel toegepast product is een stretchframe, dit zijn doeken van dekostof die rondom geconfectioneerd met een platte pees. Deze pees kan in het aluminium frame worden gemonteerd, bijkomend voordeel is dat de doeken eenvoudig te wisselen zijn, B1 brand gecertificeerd zijn en licht- en waterbestendig.

Verlichting

Voor een dynamisch effect kunt u uw stretchframes inwendig verlichten met LED verlichting zodat het ontwerp nog meer aantrekkingskracht heeft, in dat geval passen we een dieper aluminium profiel toe. Ook is het mogelijk om wandpanelen rondom indirect te verlichten met RGB LED verlichting.

Full colour wandfolie

Full colour wandfolie is een perfecte manier om sfeer te creëren of om uw boodschap uit te dragen. Of het gaat om uw bedrijfslogo of tientallen afbeeldingen, u kunt iedere gewenste uiting op full colour wandfolie aan laten brengen. U kunt, door een aantal wanden te bekleden, uw gehele pand een nieuwe uitstraling geven.

Freesletters

Freesletters zijn letters of een logo die wij uit diverse materialen in contour kunnen frezen. Freesletters en -cijfers zijn een krachtige manier om uw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Zo valt een bedrijfsnaam, een routing of een aanduiding meer op.

Onderscheidende freesletters met prints

Laat uw boodschap extra opvallen door de freesletters te voorzien van een unieke print, passend bij uw huisstijl. In combinatie met uw logo zorgt dit voor een krachtige uitstraling.

Bewegwijzering

Bewegwijzering is van groot belang, zowel in de buitenruimte als voor interne toepassingen. De uitstraling van bewegwijzering kan op vele manieren worden uitgevoerd. Samen kijken we op locatie naar de mogelijkheden, de huisstijl en de juiste materiaalkeuze. Bordbusters BV is dealer van het Vista-systeem, een mooie en professionele productlijn op het gebied van bewegwijzering. Vista omvat een compleet assortiment van aluminium bordjes. Deze zijn in alle kleuren leverbaar en gemakkelijk aan te passen. Bordbusters BV levert het systeem turn key. Dat begint met een grondige inventarisatie en eindigt met een digitale plattegrond waarin alle gemonteerde bordjes zijn opgenomen.

Voorbeelden van bewegwijzering zijn:

  • Borden op afstandhouders
  • Borden op uithouders
  • Plafondborden
  • Etagenummers in contour gefreesd
  • Transfers op glas of wand
  • Vloerprints
  • Bewegwijzeringszuil
Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Wandaankleding projecten