BUITENRECLAME

Hoge kwaliteit buitenreclame

Wij ontwerpen, maken en onderhouden al sinds 1998 alles op het gebied van buitenreclame. Omdat wij alles laten uitvoeren door onze eigen vakmensen, kunnen wij altijd toezien op de kwaliteit van onze producten. Deze hoge standaarden combineren wij met een persoonlijke benadering. U heeft bijvoorbeeld altijd één aanspreekpunt voor uw project.

U kunt bij ons terecht voor:

Waarom investeren in buitenreclame?

Kosten – batenanalyses tonen aan dat buitenreclame een van de efficiëntste vormen van reclame is, met een grote exposure voor een relatief aantrekkelijke prijs. Denk hierbij aan gevelreclame, lichtmasten, reclamezuilen of glasdecoratie. Met de juiste reclame bereikt u een groot publiek. De juiste aankleding van de. buitenzijde van uw pand zorgt daarnaast ook voor een professionele uitstraling richting (potentiële) klanten.

Onze manier van werken

Wij werken door heel Nederland. Onze accountmanagers komen daarom graag naar uw locatie, om u ter plaatse te voorzien van het juiste advies.

Advies op het gebied van buitenreclame en wetgeving

Iedere gemeente heeft zo zijn eigen regels als het gaat om buitenreclame. Wilt u meer informatie over buitenreclame en de regels die ervoor gelden? Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden in uw gemeente.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Buitenreclame projecten

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Buitenreclame (outdoor signing) zijn reclame-uitingen die zichtbaar zijn in de publieke leefruimte. Buitenreclame kan onder andere bestaan uit: Voertuigreclame, Gevelreclame, Abri’s, sandwichborden, lichtmastreclame of uithangborden.

De kosten van buitenreclame hangen af van de wensen die u heeft voor uw buitenreclame. Wilt u bijvoorbeeld grote doosletters aan de gevel van uw pand of alleen een klein uithangbord? En wilt u uw buitenreclame verlicht hebben of toch liever niet? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.