EuroParcs Kaatsheuvel

EuroParcs en Bordbusters zijn al partners sinds 2014. Sindsdien heeft het, van oorsprong, familiebedrijf uit Apeldoorn een spectaculaire groei doorgemaakt en zijn zij één van de bepalende spelers binnen de recreatiemarkt.

Onder de rook van de Efteling in Kaatsheuvel kocht EuroParcs in 2019 het Resort Kaatsheuvel. De revitalisatie van het park nam grote vormen aan waarin Bordbusters al haar productiemogelijkheden kon tonen. Zo werden Bordbusters gebruikt voor de aankondiging van deze nieuwe investeringsmogelijkheid, werd er een mobiele wand gerealiseerd van meer dan 180 meter, realiseerden wij een “wandelroute” langs diverse Mini-Bordbusters die informeerden over de regio en investeringsmogelijkheden en creëerden wij een toegangspoort tot het park. Maar ook brachten wij sfeer in het resort door bestaande accommodaties om te turnen tot sprookjesachtige gebouwen met torentjes en kantelen.

Verder werden het zwembad, restaurant, snackbar, winkel, verkoopkantoor, indoor spelen en diverse chalets voorzien van diverse mooie en stijlvolle wandaankledingen en raambeletteringen. Daarnaast verzorgen wij in het gehele park de binnen- en buitenbewegwijzering.

Europarcs logo
EuroParcs Kaatsheuvel
Opdrachtgever EuroParcs
Werkzaamheden Lichtreclame
Bewegwijzering
Wandaankleding
Projectleider Kenneth Neervoort

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan