RECLAMEZUILEN

Advies over reclamezuilen

Een reclamezuil is een belangrijk onderdeel van het aanzicht van uw pand. U kunt het gebruiken als reclame-uiting, bewegwijzering of puur om uw bedrijfsidentiteit te communiceren. Wij komen daarom graag bij u langs om u te voorzien van het juiste advies in materialen, afmetingen en vormen. Uiteraard rekening houdende met uw bedrijfsactiviteit en de architectuur van uw pand.

Daarna zal, samen met onze eigen ontwerpers, een ontwerp worden gemaakt dat exact aansluit bij uw wensen. En om het helemaal af te maken, wordt de reclamezuil door onze eigen montagemensen gemonteerd en wordt de mogelijke verlichting aangesloten.

Iedere reclamezuil is maatwerk

Al onze reclamezuilen worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor zijn wij dus niet afhankelijk van standaard systemen. Wel zijn er in de basis 4 verschillende reclamezuilen: Rechthoekig verlicht, rechthoekig onverlicht, ovaal verlicht en ovaal onverlicht.

Wij bouwen onze reclamezuilen op uit losse wisselbare panelen, frames en staanders. De reclamezuilen zijn hierdoor relatief makkelijk aan te passen, dit is met name op bedrijventerreinen en/of in verzamelgebouwen van groot belang. Wij maken gebruik van duurzame en hoogwaardige constructies van staal, aluminium, rvs en kunststof, waardoor de constructies altijd berekend zijn op extreme weersomstandigheden en bovendien zeer vandalismebestendig zijn.

De zuilen kunnen in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden, hierdoor sluit het reclamezuil dus altijd perfect aan bij uw huisstijl

Verlichte reclamezuilen

Door een reclamezuil te verlichten zorgt u ervoor dat de zuil altijd zichtbaar is. Wij leveren daarom altijd een lichtplan bij de reclamezuilen. Een lichtplan kan bestaan uit grondspots om de zuil te  verlichten, of ingebouwde LED verlichting om de zuil van binnen uit te belichten. Met relatief grote doosletters op de zuil zijn er nog meer bijzondere verlichtingsmogelijkheden. Ook kan een klok of thermometer in de zuil worden gemonteerd, wat in combinatie met LED’s een fraaie, publieke functie toevoegt. Voor verlichtingsdoeleinden kan een ondergrondse stroomaansluiting noodzakelijk zijn.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Een reclamezuil is een belangrijk onderdeel van het aanzicht van uw pand. U kunt het gebruiken als reclame-uiting, bewegwijzering of puur om uw bedrijfsidentiteit te communiceren.

De mogelijkheden met reclamezuilen zijn groot. Reclamezuilen zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een verlichte of onverlichte reclamezuil. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan