SIGN BORDEN

Wat zijn sign borden?

Zichtbaarheid is onze specialiteit! Sign borden zijn hier een belangrijk onderdeel van. Sign borden zijn vrijwel alle borden die uw bedrijfsidentiteit ondersteunen. U kunt deze borden en displays bijvoorbeeld gebruiken om uw bezoekers duidelijke aanwijzingen te geven. Dit kan in de vorm van bewegwijzering of bijvoorbeeld door producten in de spotlight te zetten. Wij hebben voor iedere situatie een geschikt signing bord.

Enkele voorbeelden van signing borden zijn:

Maatwerk signing borden

Elk signing bord is maatwerk. Onze ontwerpers maken daarom altijd een passend voorstel op basis van uw wensen. Wilt u een bord volledig afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp gaan onze signspecialisten aan de slag om uw borden te produceren. Vervolgens komen wij alle signing borden op locatie monteren. Wij zorgen ervoor dat uw professionele boodschap optimaal wordt overgebracht en dat u altijd helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Bij Bordbusters hechten wij veel waarde aan het milieu. Hier houden wij dan ook zoveel als mogelijk rekening mee tijdens het productieproces. Dit doen wij door:

  • Zoveel mogelijk materiaal her te gebruiken
  • Gebruik te maken van oplosmiddel- en pvc vrije inkten
  • Te investeren in een milieuzuinig wagenpark

Onze sign borden zijn daarom altijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Op deze manier dragen wij bij aan het milieu en heeft u het langst plezier van uw borden.

Bordbusters

Doordat wij al ruim 20 jaar gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, produceren en monteren van signing borden weten we wat er nodig is voor het beste resultaat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@bordbusters.nl, 026 – 325 9706 of kom langs op ons kantoor in Huissen. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.

Gebaseerd op 34 recensies
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan