OVERIGE VOERTUIGRECLAME

Voor elk voertuig de juiste reclame

Ieder voertuig is een mogelijkheid tot het maken van reclame, het stopt dus niet bij een auto of vrachtwagen. Onze specialisten voorzien ook uw aanhangwagen, hoogwerker, hijskraan enz. van een mooie belettering. Door onze ruime keuze in folies, hebben wij voor iedere ondergrond de juiste folie.

Magneetplaten

Magneetplaten zijn nog relatief nieuw op de markt. Wij maken deze magneetplaten van speciale magneetfolie. Deze folie is op ieder metaal object te bevestigen, met als grote voordeel dat ze zeer gemakkelijk te verwijderen zijn. Op die manier kunnen de magneetplaten steeds opnieuw gebruikt worden. Hierdoor zijn ze bijzonder goed geschikt voor flexibele voertuigreclame of het inrichten van een (beurs)presentatie. Let op: De magneetplaten hechten na enkele dagen permanent op de ondergrond. De magneetplaten zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Het beletteren van boten

Weersinvloeden, zoutwater en andere chemicaliën hebben altijd een slechte invloed op de uitstraling van uw boot. De kleuren vervagen snel en roestplekken worden snel zichtbaar. Door uw boot te voorzien van folie brengt u een extra beschermlaag op uw boot aan. Op deze manier voorziet u uw boot niet alleen van een nieuwe uitstraling, maar zorgt u ook direct voor een langere levensduur. Het is dus direct een duurzame manier van reclame maken. Iedere boot kan door ons beletterd of gewrapt worden. Zo hebben wij speciale folies voor rubberboten en spatzeilen. Maar ook kunststof, polyester en houten jachten kunnen wij voorzien van een compleet nieuwe uitstraling.

Het beletteren van boten is verplicht

Bij veel mensen is dit onbekend, maar de meeste boten zijn verplicht om een naam en registratienummer te dragen. U bent als eigenaar verplicht om te zorgen voor een RDW-registratie en dit bootregistratienummer moet zichtbaar zijn pop uw boot. Het registratienummer moet ook aan een aantal regels voldoen: Zo moet de minimale stokhoogte 150 mm zijn en de stamdikte van de letters moeten minimaal 20 mm zijn. Ook moet het registratienummer in contrast zijn met de basiskleur van uw boot. Ook de naam van uw boot moet zichtbaar zijn aan de buitenkant van uw boot. Zonder naam op uw boot loopt u het risico om een boete te krijgen van €90,00.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Bordbusters Contact
Organisatie
Naam (verplicht)
Telefoon
Email (verplicht)
Uw bericht
ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

Neem contact op

Organisatie
Naam (verplicht)
Telefoon
Email (verplicht)
Uw bericht
ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk