OVERIGE VOERTUIGRECLAME

Voor elk voertuig de juiste reclame

Ieder voertuig is een mogelijkheid tot het maken van reclame, het stopt dus niet bij een auto of vrachtwagen. Onze specialisten voorzien ook uw aanhangwagen, hoogwerker, hijskraan enz. van een mooie belettering. Door onze ruime keuze in folies, hebben wij voor iedere ondergrond de juiste folie.

Magneetplaten

Magneetplaten zijn nog relatief nieuw op de markt. Wij maken deze magneetplaten van speciale magneetfolie. Deze folie is op ieder metaal object te bevestigen, met als grote voordeel dat ze zeer gemakkelijk te verwijderen zijn. Op die manier kunnen de magneetplaten steeds opnieuw gebruikt worden. Hierdoor zijn ze bijzonder goed geschikt voor flexibele voertuigreclame of het inrichten van een (beurs)presentatie. Let op: De magneetplaten hechten na enkele dagen op de ondergrond wat beschadigingen aan de ondergrond kan opleveren. De magneetplaten zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Het beletteren van boten

Weersinvloeden, zoutwater en andere chemicaliën hebben altijd een slechte invloed op de uitstraling van uw boot. De kleuren vervagen snel en roestplekken worden snel zichtbaar. Door uw boot te voorzien van folie brengt u een extra beschermlaag op uw boot aan. Het is zelfs zo dat in veel gevallen u als eigenaar verplicht bent om te zorgen voor een RDW-registratie, dit bootregistratienummer moet zichtbaar zijn op uw boot. Iedere boot kan door ons beletterd of gewrapt worden.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan