VRACHTWAGEN BELETTERING

Vrachtwagen belettering als visitekaartje

Een vrachtwagen biedt een enorme kans om te fungeren als reclame-object, en is uiteraard uw visitekaartje naar de klant. Het is daarom belangrijk om dit optimaal te benutten. Wij verzorgen daarom belettering op cabines, trailers en laadbakken.

Ook bent u verplicht om reflecterende contourmarkeringen op uw vrachtwagen aan te brengen. Hiervoor beschikken wij over een groot assortiment aan reflecterende folie.

De hoogste kwaliteit vrachtwagen belettering

Wij vinden het belangrijk dat het uiteindelijke resultaat voldoet aan uw en onze hoge verwachtingen. Onze mensen werken daardoor volgens de laatste technieken en met de beste tools. Ook hebben wij een zeer groot assortiment folies, die worden voorzien van een UV-werend laminaat om de levensduur van uw vrachtwagen bestickering te verlengen. De vrachtwagens kunnen in matte of glanzende folies worden gewrapt of bestickerd.

Geen beperkingen

Wij beschikken in ons pand over een grote werkplaats, waar gemakkelijk een vrachtwagen met oplegger in past. Op deze manier kunnen wij direct beginnen met de belettering en kan uw vrachtwagen weer snel de weg op. In onze werkplaats wordt de gehele wagen stofvrij geplakt voor het optimale resultaat. In overleg is het ook mogelijk om uw vrachtwagen op locatie te beletteren. Of het nu gaat om een enkele vrachtwagen, of een compleet wagenpark, wij voeren het graag voor u uit. Het ontwerp wordt in overleg met u door onze eigen ontwerpers gemaakt. Wij beschikken over een grote database met alle lijntekeningen van auto’s en vrachtwagens. Hierdoor kunnen wij van te voren een gedetailleerd ontwerp aanleveren.

Vrachtwagen belettering is een slimme investering

In eerste instantie lijkt het beletteren van een vrachtwagen vooral een grote uitgave. Daarentegen kunt u een oppervlakte van 72M2 bestickeren met de door u gewenste uitingen. Hierdoor creëert u dus een groot (internationaal) bereik bij uw (potentiële) klanten.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

   Vrachtwagen belettering projecten

   Vrachtwagen belettering Koeltrans

   Vrachtwagen belettering

   Kenworth truck Feyenoord

   Vrachtwagen belettering – LED Verlichting