MEGA-BORDBUSTER

De grote broer; de Mega-Bordbuster

De Mega-Bordbuster is een imposante constructie met een standaard bordformaat van 6040×6000 mm. Met de Mega-Bordbuster wordt voldaan aan de vraag naar grote prefab buitenborden met het bekende opklapbare frame. De constructies van verschillende Mega-Bordbusters kunnen aan elkaar worden verbonden zodat een nog groter bordformaat te realiseren is. Daarnaast neemt een Mega-Bordbuster relatief weinig ruimte in. Waar een houten frame in deze afmeting ca 6 meter naar achteren moet schoren, heeft een Mega-Bordbuster maar 2,8 meter nodig.

Mega-Bordbuster voor aankondiging van uw project.

De Mega-Bordbusters zijn de perfecte manier om uw project groots te communiceren. Door het inzetten van Mega-Bordbusters bent u ook op locaties waar hard gereden wordt goed zichtbaar. Juist op dit soort locaties is het belangrijk om goed op te vallen. Langs de drukke wegen is vaak veel reclame te zien, waardoor het moeilijk is om hiertussen op te vallen. Het kan namelijk zijn dat een Mega-Bordbuster nog steeds niet groot genoeg is om uw doelgroep goed te bereiken. Door de Mega-Bordbuster op locatie te schakelen kan het projectbord met nogmaals 36 M2 vergroot worden. Wij komen altijd op locatie kijken om u te kunnen voorzien in het juiste advies, waarna onze ontwerpafdeling uw wensen zal vertalen in een bijpassend ontwerp. Omdat onze Mega-Bordbuster ook bovengronds geplaatst worden neemt de plaatsen van een Mega-Bordbuster maximaal een uur in beslag.

Maatvoering Mega-Bordbuster

De projectborden die op een Mega-Bordbuster worden bevestigd hebben standaard formaten:

  • Bordafmeting 6040×6000 mm.

Afwijkende bordafmetingen? Neem contact op via 026-325 9706 of info@bordbusters.nl.

Mega Bordbuster 3D
Technische Specificaties
Afmetingen voetplaat6000 x 2400 x 400 mm.
Uitgeklapte hoogte8000 mm.
Standaard breedte6000 mm.
Maximale breedte6000 mm.
Gewichtca. 15000 kg.

Ontwerp template Mega-Bordbuster

pdf icoon Mega-Bordbuster 6040 x 6000

Bordbusters DNA

Snelle plaatsing

Snelle plaatsing waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk projectbord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mega-Bordbuster projecten

Porsche Centrum Gelderland

Mega-Bordbuster

Bordbusters gemeente Eindhoven

Mega-Bordbuster – Mini-Bordbuster

Mega-Bordbusters in u-vorm

Mega-Bordbuster