OVER ONS

Bordbusters B.V. is in 1998 opgestart door de huidige directeur Eric Heijting. In de jaren daarvoor is Eric jarenlang betrokken geweest bij het familiebedrijf Heijting Wegenbouw BV. Hierbij had Eric veel te maken met de tot dan toe veel gebruikte houten projectborden. Deze vaststaande houten frames waren hem een doorn in het oog. Ze waren moeilijk te verplaatsen, niet stormbestendig en veroorzaakten veel afval. Als antwoord daarop heeft hij toen de welbekende Bordbusters ontwikkeld.

De Bordbusters werden direct enthousiast ontvangen. Zo was de provincie Gelderland één van onze eerste afnemers. En met trots zijn wij nog steeds de vaste leverancier van de provincie Gelderland. Ook waren diverse andere overheden en bedrijven direct enthousiast over de Bordbusters. Hierdoor is ons klantenbestand ieder jaar verder blijven groeien.

In de jaren die volgden is het assortiment verder uitgebreid met de dubbelzijdige (Mini-) Bordbusters en de Mega-Bordbusters.

Daarnaast hebben we ons toegelegd op het zelf ontwerpen, produceren en monteren van alles wat met signing te maken heeft. Van het beletteren van volledige wagenparken tot het produceren van kleine stickers; wij gaan iedere uitdaging aan.

Onze toekomst

Medio 2022 zullen wij ons nieuwe pand betrekken. Dit pand is helemaal zelfvoorzienend en voorzien van de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid. Dit draagt bij aan onze wens, om een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk op onze wereld achter te laten. Daarnaast zal het ook onze showroom zijn. Hier kunnen wij dus al onze mogelijkheden met trots aan u presenteren.

Wij willen van betekenis zijn voor onze medewerkers en onze medemens.

Wij doen er alles aan om een zo prettig en veilig mogelijke werkomgeving voor onze mensen te creëren. Ons wagenpark voldoet aan de strengste milieueisen en onze printers gebruiken alleen maar inkten op waterbasis.

Daarnaast besteden wij regelmatig werkzaamheden uit aan specifieke doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo laten wij complete producten, zoals prullenbakken en buitenhaarden, produceren door gedetineerden uit de Penitentiaire Inrichtingen van Deventer en Zwolle. Maar ook voor het reinigen van ons bordmateriaal dat wordt gebruikt op onze Bordbusters, schakelen wij Penitentiaire Inrichtingen en Sociale Werkplaatsen in. Op deze manier proberen wij een bijdrage te leveren aan het invullen van de dagbesteding en/of aan het re-integratieproces in de maatschappij.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.

WIJ WERKEN O.A. VOOR

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan