CO₂-PRESTATIELADDER

Als bedrijf is het onze wens om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Al sinds de oprichting focust Bordbusters zich op het (her)gebruik van hoogwaardige materialen. Dit is onze basis.

De laatste jaren zijn wij ons ook steeds meer gaan richten op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met als basis de vraag: Hoe kan Bordbusters een verschil maken voor mens en milieu?

Dit doen wij door wegen in te slaan waar anderen nog niet zijn geweest. Een voorbeeld hiervan is het feit dat wij het eerste signbedrijf in Nederland zijn die de CO2-Prestatieladder trede 3 hebben bereikt. Uiteraard is dit niet ons eindstation! Wij zoeken ketenpartners die hierin met ons willen optrekken, om gezamenlijk nog duurzamere producten te ontwikkelen en te produceren.

Samen kunnen we daadwerkelijk een verschil gaan maken voor een betere wereld. Wilt u meer weten over onze visie en/of wilt u samen met ons optrekken? Bekijkt u dan vooral deze pagina en neem contact op met onze manager duurzaamheid:

Simon Opgelder
☎️ 06-22616482
✉️ s.opgelder@bordbusters.nl

Downloads

De circulaire Bordbuster

ONZE DUURZAME PROJECTEN

ONZE DUURZAAMHEIDSPARTNERS

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.