LICHTRECLAME

Een goede indruk met lichtreclame

De buitenkant van uw pand is de eerste indruk van uw bezoekers, het is daarom belangrijk om dit perfect uit te voeren. Onze accountmanagers spreken daarom graag op locatie af, zodat zij u kunnen voorzien van het juiste advies met betrekking tot afmetingen en materialen. Zij vertalen dit, gezamenlijk met één van onze ontwerpers, in een voorstel dat perfect aansluit bij uw wensen. De meest toegepaste soorten lichtreclame zijn:

Lichtbakken

Lichtbakken worden nog steeds veel toegepast als lichtreclame. De lichtbakken worden van binnenuit verlicht door middel van led-verlichting. De kast van de lichtbakken wordt opgebouwd uit een stevig aluminiumprofiel. De plaat wordt gemaakt van opaal wit acrylaat, dit voorzien wij in onze werkplaats van een opdruk. De platen worden aan beide zijden bedrukt, zodat uw lichtreclame ook ’s avonds goed zichtbaar is.

Doosletters

Bent u op zoek naar een moderne en strakke uitstraling? Kies dan voor aluminium doosletters. U kunt kiezen tussen:

  • Onverlichte doosletters
  • Inwendig verlichte doosletters
  • Uitwendig verlichte doosletters
  • Tweezijdig verlichte doosletters

Voor al onze lichtreclame gebruiken wij een hoogwaardige 2-compotentenlak. Hierbij kunt u zelf kiezen om de lichtreclame in zijdeglans, hoogglans of een matte afwerking te laten spuiten.

NEON lichtreclame

Naast traditionele NEON verzorgen wij ook LED NEON, een chique uitstraling die zowel buiten als binnen kan worden toegepast. Bij traditionele NEON wordt gebruik gemaakt van gassen en elektroden die een kleur in een gasbuis opwekken, de mogelijkheden qua kleur, grootte en glasdiameter zijn zeer groot. Montage van NEON kan tegen een wand, paneel of vrijstaand, je ziet het veel in restaurants, winkels of speciaalzaken.

Bij LED NEON wordt gebruik gemaakt van LED verlichting in een buigbaar kunststof profiel, een nieuw product wat uiteraard energiezuiniger is als traditionele NEON maar niet per definitie milieuvriendelijker. NEON verlichting geeft sfeer aan een ruimte, is onderscheidend en eenvoudig qua onderhoud.

Onderhoud lichtreclame

Lichtreclame heeft onderhoud nodig, iets wat vaak vergeten wordt. Het onderhoud verlengt de levensduur van uw reclame aanzienlijk en dat bespaart u geld. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u nergens aan hoeft te denken. Wij nemen contact met u op om 1 keer per jaar een afspraak in te plannen voor onderhoud. Uw reclame wordt van binnen en van buiten gereinigd, dat zorgt weer voor een verzorgde en vertrouwde uitstraling.

Hulp bij het aanvragen van de vergunning

Doordat u door het plaatsen van de gevelreclame de buitenzijde van uw pand verandert, is het vaak verplicht om hier een omgevingsvergunning voor aan te vragen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste wegen te bewandelen binnen de verschillende gemeentes. Ook dit nemen wij dus graag voor u uit handen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Lichtreclame projecten