GEVELDOEKEN

Opvallen met geveldoeken van Bordbusters

Bent u opzoek naar opvallende en flexibele gevelreclame om uw reclame-uiting te tonen aan voorbijkomend verkeer? Geveldoeken zijn hiervoor een veelgebruikte oplossing. Geveldoeken kunnen worden gemaakt in elke gewenste formaat en wisselen van reclame-uiting is relatief gemakkelijk. Bij Bordbusters hebben we ruime ervaring in het maken en monteren van maatwerk geveldoeken.

Voordeel van geveldoeken

Geveldoeken worden vaak gespannen in een aluminium buizenframe. Het buizenframe kan zelfs in elke RAL-kleur gespoten worden zodat deze perfect aansluit bij uw huisstijl. Het frame wordt eenmalig bevestigd op de gevel van uw pand. Wanneer gewenst kunnen wij uw geveldoek ook voorzien van verlichting zodat uw reclame-uiting ook in het donker goed zichtbaar is.

Op het geveldoek kan elke gewenste reclame-uiting in full colour worden geprint. Het grote voordeel is dat wanneer u de reclame-uiting wilt aanpassen dit gemakkelijk te realiseren is door een nieuw spandoek te bestellen en deze te laten vervangen in het frame.

Alleen het beste materiaal

Bij Bordbusters werken we uitsluitend met hoge kwaliteit buizen, koppelingen en geveldoeken. Op deze manier hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken bij extreme weersomstandigheden.

Een van onze accountmanagers komt vooraf op locatie kijken om een goed beeld te krijgen van uw specifieke situatie. Zo kunnen wij altijd een maatwerk voorstel uitbrengen zodat u het meeste rendement uit uw geveldoek(en) kunt halen.

Ook een opvallend geveldoek?

Wilt u ook een opvallend geveldoek aan de buitenzijde van uw pand? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte. U kun ons bereiken door te bellen naar 026 325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

In de meest gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van geveldoeken. Een dergelijke vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente of online via het omgevingsloket. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Geveldoeken worden vaak gespannen in een aluminium buizenframe. Op het geveldoek kan elke gewenste reclame-uiting in full colour worden geprint. Het grote voordeel is dat wanneer u de reclame-uiting wilt aanpassen dit gemakkelijk te realiseren is door het spandoek te vervangen in het frame.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.