MAATWERK

Wij kennen geen grenzen

In de afgelopen jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd. Dit komt met name door onze persoonlijke benadering, hoge kwaliteit, korte lijnen en onbeperkte mogelijkheden. Waar sommige ideeën en ontwerpen voor anderen niet haalbaar blijken, vormen ze voor ons alleen maar een grotere uitdaging. De vraag naar creatieve en onderscheidende signing, en het meedenken in complete trajecten, is ons daarom op het lijf geschreven.

Een mooi voorbeeld hiervan is De Elfstedenboog. Een schitterend idee van Saskia Hoogendoorn en Lieuwe Martijn Wijnands van het Amsterdamse bureau Tijdmakers. Zij kwamen met het idee om een grote boog, in de vorm van een half Elfstedenkruis, over de Bonkefeart te plaatsen. Door de spiegeling in het water zou dit zich tot een compleet Elfstedenkruisje vormen.

Wij hebben dit idee uitgewerkt tot een haalbaar en schitterend eindresultaat. Hiervoor hebben wij de technische (3D)-tekeningen gemaakt, de windkrachtberekeningen aangeleverd, de boog compleet uit staal opgebouwd, de ledverlichting ingebouwd en het geheel met ons eigen materieel geplaatst.

Dit eindresultaat hadden wij niet kunnen behalen zonder een grote passie voor het vak en een goede samenwerking van ons personeel. Om deze goede samenwerking te bereiken zijn korte lijnen essentieel. Daarom hebben wij alle facetten voor uw project in eigen hand. Van technische tekenaars tot aan de lassers , ieder onderdeel van het project voeren wij uit met eigen personeel.

Uw project is bij ons in goede handen!

Zie hieronder meer voorbeelden van gerealiseerde maatwerk projecten.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Maatwerk projecten