BORDBUSTERS

Bordbusters zijn constructies met een betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Als bordmateriaal gebruiken wij gerecycled Forex 10 millimeter, waar wij een full colour folie op bevestigen. Inmiddels beschikken wij al een aantal jaar over een Zund snijmachine. Hiermee kunnen wij het bordmateriaal zeer efficiënt en met zeer hoge kwaliteit in iedere gewenste vorm snijden. Vergeet dus de standaard planken, maar maak de keuze om op te vallen.

Bordbusters zijn snel en eenvoudig op vrijwel iedere locatie te plaatsen. De bovengrondse en on-verankerde plaatsing van de constructie vergemakkelijkt het verplaatsen en voorkomt schade aan de infrastructuur. Door de snelle plaatsing hoeft er maar voor zeer korte tijd op- of langs de weg te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk. De Bordbuster is het revolutionaire antwoord op problemen met evenement- en projectborden en zorgt sinds 1998 voor een innovatie op het gebied van buitenpresentaties.

Voor ieder project een Bordbuster

De Bordbuster is inmiddels in vijf varianten verkrijgbaar, hierdoor kunnen wij voor ieder project een geschikte Bordbuster leveren. Het is mogelijk om Bordbusters te leveren in afwijkende afmetingen en/of afwijkende vormen van het bordmateriaal. Onze accountmanagers komen graag op locatie kijken, zodat zij u kunnen adviseren in de te gebruiken afmeting.

Gratis ontwerp

Ook de ontwerpen worden door onze eigen mensen gemaakt. Zo ontvangt u binnen 48 uur na uw aanvraag het eerste ontwerpvoorstel. Uiteraard volgen wij hierin uw wensen en wordt het eindresultaat helemaal naar uw tevredenheid.

Het groenste projectbord van Nederland.

De laatste jaren focussen wij ons op het leveren van een bijdrage aan een nieuwe en circulaire economie. De wereld vraagt namelijk om een nieuwe economie, een economie die bijdraagt aan betere wereld. Wij doen dit door onze Bordbusters volledig te hergebruiken en wij maken gebruik van oplosmiddel- en pvc vrije inkten. Ook blijven wij constant zoeken naar nieuwe manieren om ons productieproces verder te optimaliseren. Om op die manier onze voetafdruk nog verder te verkleinen.

Bordbusters DNA

Snelle plaatsing

Snelle plaatsing waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk projectbord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

   Bordbusters projecten

   Bordbusters gemeente Eindhoven

   Mega-Bordbuster – Mini-Bordbuster

   50 Mini-Bordbusters gemeente Den Haag

   Mini-Bordbuster

   Porsche Centrum Gelderland

   Mega-Bordbuster

   Thema “De scholen zijn weer begonnen”

   Bordbuster – Mini-Bordbuster