BORDBUSTERS

Bordbusters zijn constructies met een betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Als bordmateriaal gebruiken wij gerecycled Forex 10 millimeter, waar wij een full colour folie op bevestigen. Inmiddels beschikken wij al een aantal jaar over een Zund snijmachine. Hiermee kunnen wij het bordmateriaal zeer efficiënt en met zeer hoge kwaliteit in iedere gewenste vorm snijden. Vergeet dus de standaard planken, maar maak de keuze om op te vallen.

Bordbusters zijn snel en eenvoudig op vrijwel iedere locatie te plaatsen. De bovengrondse en on-verankerde plaatsing van de constructie vergemakkelijkt het verplaatsen en voorkomt schade aan de infrastructuur. Door de snelle plaatsing hoeft er maar voor zeer korte tijd op- of langs de weg te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk. De Bordbuster is het revolutionaire antwoord op problemen met evenement- en projectborden en zorgt sinds 1998 voor een innovatie op het gebied van buitenpresentaties.

Voor ieder project een Bordbuster

De Bordbuster is inmiddels in vijf varianten verkrijgbaar, hierdoor kunnen wij voor ieder project een geschikte Bordbuster leveren. Het is mogelijk om Bordbusters te leveren in afwijkende afmetingen en/of afwijkende vormen van het bordmateriaal. Onze accountmanagers komen graag op locatie kijken, zodat zij u kunnen adviseren in de te gebruiken afmeting.

Gratis ontwerp

Ook de ontwerpen worden door onze eigen mensen gemaakt. Zo ontvangt u binnen 48 uur na uw aanvraag het eerste ontwerpvoorstel. Uiteraard volgen wij hierin uw wensen en wordt het eindresultaat helemaal naar uw tevredenheid.

Het groenste projectbord van Nederland.

De laatste jaren focussen wij ons op het leveren van een bijdrage aan een nieuwe en circulaire economie. De wereld vraagt namelijk om een nieuwe economie, een economie die bijdraagt aan betere wereld. Wij doen dit door onze Bordbusters volledig te hergebruiken en wij maken gebruik van oplosmiddel- en pvc vrije inkten. Ook blijven wij constant zoeken naar nieuwe manieren om ons productieproces verder te optimaliseren. Om op die manier onze voetafdruk nog verder te verkleinen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

Snelle plaatsing

Snelle plaatsing waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk projectbord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Bordbusters projecten