AUTOBELETTERING

Hoge kwaliteit autobelettering

Met autobelettering brengt u uw bedrijf zichtbaar in beweging. Het is een effectieve manier om uw organisatie meer aandacht en bekendheid te geven. Als erkend signbedrijf leveren wij uitsluitend kwaliteitsfolies met 5 jaar garantie en staan wij voor een goede voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en uitstekende garantie.

Autoreclame voor elke auto

Voor het beletteren van auto’s is het nodig om de exacte maten van het voertuig te kennen. Hiervoor heeft Bordbusters de beschikking over een bibliotheek met tekeningen op schaal van vrijwel alle voertuigen in zij-, voor-, achter- en bovenaanzicht. De te gebruiken tekeningen selecteren wij aan de hand van merk, type, bouwjaar, model en kenmerken zoals een verkorte of verlengde wielbasis, verhoging van het dak, aantal schuifdeuren, achterdeuren of achterklep en de aanwezigheid van zijruiten en/of achterruiten.

Offerte binnen 2 werkdagen

Na een gezamenlijk gesprek omtrent uw wensen gaan wij kosteloos voor u aan de slag met een digitaal ontwerpvoorstel en een bijbehorende offerte die binnen 2 werkdagen aan u wordt voorgelegd. In navolging van het 1e ontwerp volgen in de regel nog kleine aanpassingen zodat u uiteindelijk een ontwerp in bezit heeft die aansluit bij uw budget en waar u een meer dan tevreden gevoel over heeft.

Autobelettering op locatie

Geen tijd om uw bedrijfsvoertuig te missen? Geen probleem, autobelettering op locatie is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Autobelettering projecten

Sportbedrijf Arnhem

Autobelettering – Wandaankleding – Bewegwijzering

Ferrari 488-GTB: from ‘yellow’ to ‘mellow’

Carwrapping

Carwrapping Oei, ik groei

Carwrapping