FLEETMARKING

Wat is fleetmarking

Fleetmarking, ook wel wagenpark belettering genoemd, is het gebruik van uw eigen wagenpark als reclameobject. Door uw wagenpark te laten beletteren met uw merkidentiteit of communicatieboodschap bereikt u duizenden mensen per dag. Fleetmarking draagt bij aan uw naamsbekendheid en zorgt voor een professionele uitstraling.

Specialist in maatwerk

Bij Bordbusters hebben wij al ruim 15 jaar ervaring in het bestickeren & wrappen van allerlei soorten voertuigen. Van vrachtwagens tot shovels en van personenauto’s tot touringbussen. Geen uitdaging is ons te gek. Wij beschikken namelijk over een bibliotheek met tekeningen op schaal van vrijwel alle voertuigen in zij-, voor-, achter- en bovenaanzicht. Op deze manier kunnen onze ontwerpers altijd een passend maatwerk ontwerp aanleveren.

Bij het verzorgen van fleetmarking gaan wij als volgt te werk:

  • Op basis van uw wensen maken onze ontwerpers een passend voorstel.
  • Als u akkoord bent wordt het ontwerp geprint door onze media operators.
  • Vervolgens plakken onze signspecialisten het ontwerp uiterst nauwkeurig op uw voertuigen.
  • Wanneer alles naar wens is kunt u de voertuigen ophalen of brengen wij de voertuigen bij u op locatie.

Fleetmarking op locatie

Fleetmarking op locatie behoort ook tot onze mogelijkheden. Op deze manier zorgen we voor een zo efficiënt mogelijk traject waarbij de voertuigen niet langer stilstaan dan nodig. Het grote voordeel van wagenpark belettering op locatie is dat het tijd- en kostenefficiënt is omdat de voertuigen niet van en naar onze werkplaats gebracht hoeven te worden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor fleetmarking op locatie.

Laat Bordbusters uw wagenpark beletteren

Wilt u uw wagenpark ook laten voorzien van reclame? Of wilt u advies over uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot fleetmarking voor uw bedrijf. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door het contactformulier in te vullen.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Projecten fleetmarking