Verkiezingsborden

Specialist in verkiezingsborden

Bordbusters BV is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van grote publieke campagnes met gebruik van projectinformatieborden in de buitenruimte. Zo kunt u als gemeente kiezen voor een Full Colour verkiezingsbord met voorbedrukte posters van de deelnemende partijen. Hiermee creëert u nette en overzichtelijke verkiezingsborden.

Wilt u als gemeente de charme van het plakken van posters behouden? Wij bevestigen dan applicatiefolie op het bordmateriaal, waar de verkiezingsposters op locatie opgeplakt kunnen worden. De beplakbare verkiezingsborden kunnen ook in de huisstijl van uw gemeente opgemaakt worden.

Dagelijks worden meer dan 40 projectborden van uiteenlopende grootte geplaatst, verplaatst of opgehaald in heel Nederland. Dit logistieke proces wordt centraal gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor van Bordbusters BV in Huissen. Voor het transport wordt uitsluitend gebruik gemaakt van eigen materieel. Wij beschikken over vier vrachtwagencombinaties die iedere dag een regio in Nederland berijden. Uiteraard voldoen alle voertuigen aan de nieuwe geldende Europese emissienorm EURO-6. Zo is een snelle en milieubewuste levering altijd gewaarborgd.

Duurzame verkiezingsborden

Bordbusters BV hecht een groot belang aan MVO-eigenschappen van zowel de organisatie als de producten. Daarom vinden wij het belangrijk om te blijven investeren in de verduurzaming van onze productieprocessen en in onze omgeving. Onze Bordbusters zijn dan ook zo opgebouwd, dat ze na ieder project weer opnieuw ingezet kunnen worden. De full colour print wordt na de verkiezingen van het bordmateriaal verwijderd. Van de verwijderde folie worden nieuwe pennen, drinkflessen en diverse kantoormaterialen gemaakt. Dit gebeurt, in het kader van social return, in de penitentiaire inrichting in Almere. Het bordmateriaal en het frame kunnen wij zelf weer opnieuw inzetten.

Daarnaast worden de fullcolour prints (de pamfletten) geproduceerd met de enige printer die voorzien is van een Europees label voor “green printing”, de HP Latex L65000. De inkt die deze machine gebruikt is biologisch volledig afbreekbaar, zonder dat dit nadelig is voor de kwalitatieve eigenschappen van de print. De print ondergaat verder een extra printgang waarbij een beschermende blanke printlaag wordt opgebracht.

Door gebruik van doekmateriaal is het mogelijk om reparaties snel uit te voeren. Schades of vormen van vandalisme kunnen daardoor zeer snel hersteld worden.

Verkiezingsborden van Bordbusters

Met de inzet van onze Bordbusters brengt u uw verkiezingsproject op een verzorgde en onderscheidende manier onder de aandacht. Het is een effectieve manier om weggebruikers te informeren. Als erkend signbedrijf leveren wij uitsluitend kwaliteitsfolies en staan wij voor een goede voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en uitstekende garantie.

Wij besteden veel aandacht aan de bewaking en monitoring van ons kwaliteitsproces en aan de veiligheid van ons personeel en de omgeving. Dit zijn dan ook speerpunten vanuit onze certificering voor NEN-EN ISO 9001-2015 en VCA** 2008-5.1.

Maatvoering verkiezingsborden

Onze verkiezingsborden hebben de volgende standaard formaten:

 • Bordafmeting 1500 x 2000 mm. (enkelzijdig of dubbelzijdig)
 • Bordafmeting 2000 x 2000 mm. (enkelzijdig of dubbelzijdig)
 • Bordafmeting 2500 x 2000 mm (enkelzijdig of dubbelzijdig)
 • Bordafmeting 4000 ×2000 mm. (enkelzijdig of dubbelzijdig)
 • Bordafmeting 3020 × 3000 mm. (enkelzijdig of dubbelzijdig)
 • Bordafmeting 3020 × 4000 mm. (enkelzijdig)
 • Bordafmeting 4000 × 3000 mm. (enkelzijdig)
 • Bordafmeting 4000 × 4000 mm. (enkelzijdig)
 • Bordafmeting 6040 × 600m mm. (enkelzijdig)

Neem voor afwijkende bordafmetingen contact op met 026-3259706 of info@bordbusters.nl.

Bordbusters DNA

Plaatsing binnen 30 minuten

Plaatsing binnen 30 minuten waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk verkiezingsbord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk