VOERTUIGRECLAME

Voertuigreclame als verlengstuk van uw bedrijf

Net als de gevel, een bouwbord of een advertentie is ook de bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Een voertuig zonder reclameboodschap is een gemiste kans om aandacht te vestigen op de producten of diensten die u als ondernemer te bieden hebt.

Bordbusters voorziet personenauto’s, motoren, vrachtauto’s en alle andere voertuigen van belettering. Dat kunnen teksten zijn, dat kan een full colour afbeelding zijn, maar ook een volledige wrap. Hierbij wordt het voertuig volledig ingepakt en van een andere kleur voorzien!

Bent u op zoek naar een deskundig servicebedrijf waar u voertuigbelettering krijgt die volledig aansluit bij de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf? Bordbusters neemt deze uitdaging graag aan: wij beletteren uw auto duurzaam, creatief en precies zoals u dat wilt.

Voertuigreclame op maat

Of u nu onderweg naar een afspraak bent, of op de parkeerruimte voor uw bedrijf staat, u kunt uw bedrijfsvoertuig voor u laten spreken. Uw voertuigbelettering is namelijk een goede kans om potentiële klanten op ongedwongen wijze kennis laten maken met uw bedrijf en diensten.

Ons eindproduct uw imago

Wij begrijpen dat ons eindproduct uw imago vormt. Daarom werken wij uitsluitend met vakmensen. Daarbij zijn creativiteit en innovatie belangrijke uitgangspunten. Uw autobelettering nemen wij volledig op ons, van eerste concept en ontwerpen, tot opleveren en beplakken. Onze productieapparaten behoren tot de modernste van Nederland. Slogans, logo’s, autobelettering en full-colourprints zijn allemaal op zeer korte termijn leverbaar.

Technische specificaties

Voor het beletteren is het nodig om de exacte maten van het voertuig te weten. Hiervoor heeft Bordbusters beschikking over een bibliotheek met tekeningen op schaal van vrijwel alle voertuigen in zij-, voor-, achter- en bovenaanzicht. De te gebruiken tekening selecteren wij aan de hand van merk, type, bouwjaar, model, aantal deuren etc.

Mogelijkheden voertuigbelettering

Voertuigen kunnen worden voorzien van:

  • Teksten
  • Full colour afbeeldingen
  • Een andere kleur door een volledige Car wrap
  • Blinderende raamfolies
  • Matte en spiegelende raamfolies
  • Carbon-look folies
  • Lak beschermingsfolie (tegen steenslag en UV straling)
Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Voertuigreclame projecten

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

De mogelijkheden voor voertuigreclame zijn eindeloos. Enkele voorbeelden zijn: Tekst, full colour afbeeldingen, een andere kleur door een volledige Carwrap, matte en spiegelende raamfolies.

De zelfklevende markeringen/belettering weerstaan een normale reiniging in de wasstraat. Let wel op met het gebruik van een hogedrukspuit. Hanteer een spuitafstand van minimaal 40cm, zorg dat de druk niet hoger is dan 60 bar en zorg dat de temperatuur van het water niet hoger is dan 70 graden Celsius. Check voor meer informatie onze pagina met wasvoorschriften.