VOERTUIGRECLAME

Voertuigreclame als verlengstuk van uw bedrijf

Net als de gevel, een bouwbord of een advertentie is ook de bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Een voertuig zonder reclameboodschap is een gemiste kans om aandacht te vestigen op de producten of diensten die u als ondernemer te bieden hebt.

Bordbusters voorziet personenauto’s, motoren, vrachtauto’s en alle andere voertuigen van belettering. Dat kunnen teksten zijn, dat kan een full colour afbeelding zijn, maar ook een volledige wrap. Hierbij wordt het voertuig volledig ingepakt en van een andere kleur voorzien!

Bent u op zoek naar een deskundig servicebedrijf waar u voertuigbelettering krijgt die volledig aansluit bij de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf? Bordbusters neemt deze uitdaging graag aan: wij beletteren uw auto duurzaam, creatief en precies zoals u dat wilt.

Vraag gratis offerte aan

Voertuigreclame op maat

Of u nu onderweg naar een afspraak bent, of op de parkeerruimte voor uw bedrijf staat, u kunt uw bedrijfsvoertuig voor u laten spreken. Uw voertuigbelettering is namelijk een goede kans om potentiële klanten op ongedwongen wijze kennis laten maken met uw bedrijf en diensten.

Ons eindproduct uw imago

Wij begrijpen dat ons eindproduct uw imago vormt. Daarom werken wij uitsluitend met vakmensen. Daarbij zijn creativiteit en innovatie belangrijke uitgangspunten. Uw autobelettering nemen wij volledig op ons, van eerste concept en ontwerpen, tot opleveren en beplakken. Onze productieapparaten behoren tot de modernste van Nederland. Slogans, logo’s, autobelettering en full-colourprints zijn allemaal op zeer korte termijn leverbaar.

Technische specificaties

Voor het beletteren is het nodig om de exacte maten van het voertuig te weten. Hiervoor heeft Bordbusters beschikking over een bibliotheek met tekeningen op schaal van vrijwel alle voertuigen in zij-, voor-, achter- en bovenaanzicht. De te gebruiken tekening selecteren wij aan de hand van merk, type, bouwjaar, model, aantal deuren etc.

Mogelijkheden voertuigbelettering

Voertuigen kunnen worden voorzien van:

  • Teksten
  • Full colour afbeeldingen
  • Een andere kleur door een volledige Car wrap
  • Blinderende raamfolies
  • Matte en spiegelende raamfolies
  • Carbon-look folies
  • Lak beschermingsfolie (tegen steenslag en UV straling)
Vraag gratis offerte aan