RECLAMEDOEKEN

Reclamedoeken van Bordbusters

Reclamedoeken zijn een doeltreffende manier om uw bedrijf of reclameboodschap onder de aandacht te brengen. Dit kan zowel binnen als buiten. Wilt u het reclamedoek buiten hangen? Houd er dan rekening mee dat er mogelijk vergunningen nodig zijn van de gemeente. Wij kunnen u eventueel ondersteunen bij het aanvragen van de juiste vergunningen. Neem voor advies over uw specifieke situatie contact met ons op.

Mogelijkheden reclamedoeken

Reclamedoeken zijn verkrijgbaar in diverse materialen en variaties, denk hierbij aan:

  • Spandoeken (met frame)
  • Steigerdoeken
  • Vlaggen of banners
  • (Gevel)banieren
  • Bouwhekdoeken

Samen met u wordt bepaald wat de beste optie is voor uw specifieke situatie. Komt het reclamedoek buiten te hangen? Dan is meshdoek een populaire optie vanwege de licht- en luchtdoorlatende eigenschappen van meshdoek. Voor binnen gebruik van reclamedoeken is peesdoek een veelgemaakte keuze, dit omdat peesdoek voorzien kan worden van een LED-frame en daarbij makkelijk te verwisselen is als u een ander reclamedoek op wilt hangen.

Onze ontwerpers maken een maatwerk ontwerp op basis van uw wensen. Pas als u akkoord heeft gegeven wordt het ontwerp klaargezet voor productie.

Bordbusters reclamedoeken en het milieu

Bij Bordbusters vinden wij het belangrijk om aan het milieu te denken. Daarom werken al onze printers met inkt op waterbasis, dit is de meeste milieu zuinige manier van printen. Daarnaast zijn wij continu bezig om ons productieproces te verbeteren om zo onze voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

Reclamedoek bestellen

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van een reclamedoek in de huisstijl van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij horen graag wat uw wensen zijn. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)26 325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan