GEVELBORDEN

Laat uw pand opvallen

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw pand en vormt daarmee direct uw visitekaartje. Het is een vorm van reclame die vele mogelijkheden biedt. Kies bijvoorbeeld voor een gevelbord van Bordbusters. Gevelborden kunnen worden gemaakt in elke gewenste maat en vorm. Onze ontwerpers maken graag een passend ontwerp voor u, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier maken wij altijd een gevelbord dat aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

De mogelijkheden

Wilt u opvallen met gevelreclame maar weet u niet of een gevelbord hiervoor de juiste keuze is? De mogelijkheden met gevelreclame zijn eindeloos. Naast een bord aan uw gevel zijn er ook verschillende andere mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, hierbij kijken onze specialisten altijd naar wat het beste is voor uw specifieke situatie en wat het beste bij uw wensen past.

Onderhoud van gevelborden

Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van het gevelbord. Dit onderhoud kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw gevelbord van onderhoud te voorzien. U hoeft hier niks voor te doen. Wij nemen één keer per jaar contact met u op om hier een afspraak voor te maken. Op deze manier heeft u het langst plezier van uw gevelreclame.

Wilt u een gevelbord laten maken?

Bent u geïnteresseerd in een gevelbord voor aan de gevel van uw pand? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van informatie en advies voor uw specifieke situatie. Wij kunnen u ook eventueel ondersteunen bij de aanvraag van de benodigde vergunningen wanneer dit nodig is. Neem contact met ons op door te bellen naar 026 325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door het contactformulier in te vullen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

In de meest gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een geveldoek. Een dergelijke vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente of online via het omgevingsloket. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Zeker! Dit onderhoud kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw gevelbord van onderhoud te voorzien. Op deze manier heeft u het langste plezier van uw gevelreclame.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan