GEVELBORDEN

Laat uw pand opvallen

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw pand en vormt daarmee direct uw visitekaartje. Het is een vorm van reclame die vele mogelijkheden biedt. Kies bijvoorbeeld voor een gevelbord van Bordbusters. Gevelborden kunnen worden gemaakt in elke gewenste maat en vorm. Onze ontwerpers maken graag een passend ontwerp voor u, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier maken wij altijd een gevelbord dat aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

De mogelijkheden

Wilt u opvallen met gevelreclame maar weet u niet of een gevelbord hiervoor de juiste keuze is? De mogelijkheden met gevelreclame zijn eindeloos. Naast een bord aan uw gevel zijn er ook verschillende andere mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, hierbij kijken onze specialisten altijd naar wat het beste is voor uw specifieke situatie en wat het beste bij uw wensen past.

Onderhoud van gevelborden

Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van het gevelbord. Dit onderhoud kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw gevelbord van onderhoud te voorzien. U hoeft hier niks voor te doen. Wij nemen één keer per jaar contact met u op om hier een afspraak voor te maken. Op deze manier heeft u het langst plezier van uw gevelreclame.

Wilt u een gevelbord laten maken?

Bent u geïnteresseerd in een gevelbord voor aan de gevel van uw pand? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van informatie en advies voor uw specifieke situatie. Wij kunnen u ook eventueel ondersteunen bij de aanvraag van de benodigde vergunningen wanneer dit nodig is. Neem contact met ons op door te bellen naar 026 325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door het contactformulier in te vullen.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

In de meest gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een geveldoek. Een dergelijke vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente of online via het omgevingsloket. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Zeker! Dit onderhoud kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw gevelbord van onderhoud te voorzien. Op deze manier heeft u het langste plezier van uw gevelreclame.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.