VRACHTWAGEN WRAPPEN

Vrachtwagen laten wrappen door Bordbusters

Een vrachtwagen biedt een enorme kans om te fungeren als reclame-object, en is uiteraard uw visitekaartje naar de klant. Laat uw vrachtwagen wrappen door Bordbusters. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies bijvoorbeeld voor een full colour wrap of voor een metallic wrap met accenten van de huisstijl van uw bedrijf. Weet u nog niet wat u wilt? Wij laten u graag de mogelijkheden van wrappen zien.

U weet hoogstwaarschijnlijk dat u ook verplicht bent om reflecterende contourmarkeringen op uw vrachtwagen aan te brengen. Hiervoor beschikken wij over een groot assortiment aan reflecterende folie.

Uiteraard is het bij Bordbusters ook mogelijk om uw cabine, trailers of laadbak afzonderlijk te laten wrappen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke wensen te bespreken.

De voordelen van wrappen

Uw vrachtwagen wrappen levert u de volgende voordelen op:

 • De folie verlengt de levensduur van de lak
 • Wisseling of verwijdering van folie is makkelijk en snel te realiseren
 • Elk ontwerp is mogelijk, mat kleur, metallic of toch een full colour print
 • Uw vrachtwagen wrappen is sneller en goedkoper dan spuiten
 • Iedere vrachtwagen is geschikt voor wrapping

Onze gecertificeerde en erkende wrappers werken uitsluitend met hoge kwaliteit folies van de topmerken 3M, Avery en Oracal. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw gewrapte vrachtwagen.

Geen beperkingen

Wij beschikken in ons pand over een grote werkplaats, waar gemakkelijk een vrachtwagen met oplegger in past. Op deze manier kunnen wij direct beginnen met het wrappen en kan uw vrachtwagen weer snel de weg op.

Ook op locatie

In overleg is het ook mogelijk om uw vrachtwagen op locatie te wrappen. Of het nu gaat om een enkele vrachtwagen, of een compleet wagenpark, wij voeren het graag voor u uit. Het ontwerp wordt in overleg met u, door onze eigen ontwerpers gemaakt. Bij Bordbusters beschikken wij over een grote database met alle lijntekeningen van auto’s en vrachtwagens. Hierdoor kunnen onze ontwerpers van tevoren een gedetailleerd ontwerp aanleveren.

Ook uw vrachtwagen laten wrappen door Bordbusters?

Wilt u meer informatie over het wrappen van uw vrachtwagen door Bordbusters? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke vrachtwagen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 026 – 325 9706, door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl of door het contactformulier in te vullen.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

   Vrachtwagen wrapping projecten

   Vrachtwagen belettering Koeltrans

   Vrachtwagen belettering

   Kenworth truck Feyenoord

   Vrachtwagen belettering – LED Verlichting