BORDBUSTER

Wat is een Bordbuster projectbord?

De Bordbuster zorgt vanaf 1999 voor vernieuwing op het gebied van buitenpresentaties. Bordbusters is het revolutionaire antwoord op problemen met vaststaande evenement- en projectborden. Bordbusters zijn klapborden met een betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal, die snel en eenvoudig op vrijwel iedere plek en ondergrond zijn te plaatsen. Na afloop van de huurperiode worden de Bordbusters door ons opgehaald. Wij demonteren de borden en verwijderen de folie. Op deze wijze kunnen wij de borden hergebruiken, en van de folie wordt weer nieuw plastic materiaal gemaakt. Hierdoor mogen wij met trots onze Bordbusters de groenste projectborden van Nederland noemen.
Het projectbord heeft een oppervlak tot zestien vierkante meter. De totale hoogte bedraagt vijf meter. Indien nodig kan de constructie worden verhoogd met een bok tussen de voet en het frame.

De voordelen van onze projectborden

Tijdrovende grondwerkzaamheden zijn niet nodig, weersomstandigheden spelen nooit een rol en de ondergrondse infrastructuur vormt geen belemmering. KLIC-meldingen zijn niet van toepassing. Met een levertijd van maximaal vijf werkdagen worden de Bordbusters door heel Nederland snel en nauwkeurig geplaatst.

Borden op een Bordbuster-frame worden veel toegepast als:

Een aannemer, woningcorporatie, projectontwikkelaar, makelaar, gemeente, provincie, waterschap of retailer gebruikt graag Bordbusters om de activiteiten bekend te maken.

Openingshandeling Bordbuster projectbord

Wij helpen u ook graag met een officiële openingshandeling. Hierbij bevestigen wij, op het moment van plaatsing, een doek voor het projectbord. Deze kan, op het door u gewenste tijdstip, verwijderd worden d.m.v. het trekken aan een touw of door een simpele druk op de knop. Wij zullen deze openingshandeling begeleiden en het doek demonteren, zodat u volledig ontzorgt wordt. Ook denken wij graag mee in een op maat gemaakte openingshandelingen van uw projectbord.

Bordbuster projectbord 3D
Technische Specificaties
Afmetingen voetplaat3000 x 1800 x 410 mm.
Ingeklapte hoogte2580 mm.
Uitgeklapte hoogte5000 mm.
Standaard breedte3000 mm.
Maximale breedte4000 mm.
Gewichtca.4800 kg.
Bordbusters DNA

Snelle plaatsing

Snelle plaatsing waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk projectbord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Bordbusters Contact

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

  Neem contact op

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk

   Bordbuster projecten

   Thema “De scholen zijn weer begonnen”

   Bordbuster – Mini-Bordbuster