INFORMATIEBORDEN

Informatieborden

Informatieborden zijn er in allerlei vormen, maten en materialen en kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld:

  • Wegwerkzaamheden
  • Evenementen
  • Crisiscommunicatie

Of het nu gaat om een tijdelijke of een permanente boodschap, voor elke situatie hebben wij een geschikt informatiebord. Onze borden worden altijd voorzien van een maatwerk ontwerp op basis van uw wensen.

Bordbuster informatieborden

Onze Bordbusters zijn bij uitstek geschikt als tijdelijke informatieborden. Dankzij de vijf variaties is er voor elke situatie een passende Bordbuster te verkrijgen. Onze bordbuster informatieborden bieden u de volgende voordelen:

  • Plaatsing binnen 30 minuten
  • Geen grondwerkzaamheden nodig
  • Duurzaam en weerbestendig
  • Eigen ontwerp op basis van uw wensen
  • In heel Nederland snel geplaatst

Bij Bordbusters vinden wij duurzaamheid en milieu belangrijk. Daarom gebruiken wij milieuvriendelijke inkten, hergebruiken we bordmateriaal en optimaliseren wij ons productieproces steeds verder. Op deze manier wordt onze voetafdruk steeds kleiner.

LED-scherm als informatiebord

LED-schermen zorgen voor een dynamische informatievoorziening. De informatie die getoond wordt kan namelijk op elk gewenst moment worden aangepast. Dit is vooral handig bij bijvoorbeeld evenementen. Wij monteren de LED-schermen op onze Bordbuster onderstellen. Hierdoor beschikt u over alle voordelen van een normale Bordbuster maar dan met de mogelijkheid om uw boodschap op elk gewenst moment aan te passen.

Informatiebord nodig?

Bent u op zoek naar tijdelijke of permanente informatieborden? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar de gewenste situatie en komen, wanneer nodig, langs op locatie om een passende offerte op te stellen. Neem contact op met Bordbusters via +31 (0)26 325 9706 of door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

Plaatsing binnen 30 minuten

Plaatsing binnen 30 minuten waardoor er maar zeer korte tijd op- of langs de weg hoeft te worden gewerkt. Dit bevordert de doorstroming en veiligheid aanzienlijk.

Bordbusters DNA

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze Bordbusters beschikken over een stevige betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bordbusters DNA

Milieuvriendelijk informatiebord

Bordbusters heeft de focus liggen om bij te dragen aan een nieuwe en circulaire economie. Onze Bordbusters zijn daarom volledig te hergebruiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Informatieborden projecten