DOOSLETTERS

Doosletters

Geef uw bedrijfspand een professionele uitstraling met aluminium doosletters. Doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende profielen. Elk profiel heeft weer een andere uitstraling en andere kenmerken. Samen met u wordt bepaald welk profiel het beste bij de uitstraling van uw bedrijf past. De letters zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur waardoor ze uitstekend op de huisstijl van uw bedrijf kunnen worden afgestemd.

Verlichte doosletters

Om uw bedrijfsnaam ook in het donker op te laten vallen kunnen de doosletter voorzien worden van duurzame LED of NEON verlichting. Hierbij zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Van binnenuit verlicht
  • Van buiten verlicht
  • Tweezijdige verlichting

Vergunning

In sommige gevallen is voor de plaatsing van gevelreclame een vergunning nodig van de plaatselijke gemeente. Wij kunnen u hierover adviseren en eventueel ondersteunen bij de aanvraag van deze vergunning.

Ook doosletters op de gevel van uw pand?

Uw bedrijfspand laten opvallen? Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat daarvoor nodig is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor doosletters. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Naast doosletters kunt u bij Bordbusters ook terecht voor Gevelletters en overige lichtreclame voor zowel binnen als buiten.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Ja, doosletters zijn uitermate geschikt om verlichting op aan te brengen. Hierbij heeft u de keuze uit duurzame LED of NEON verlichting. Daarnaast kunt u kiezen uit inwendige, uitwendige of tweezijdige verlichting.

Dit verschilt per gemeente. Wij helpen u graag met uitzoeken en eventueel regelen van een vergunning voor de plaatsing van uw gevelreclame.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw (verlichte) doosletters is het aan te raden om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Hierbij kunt u denken aan één keer per jaar. Daarnaast geeft vervuilde gevelreclame een slordige uitstraling en is het niet representatief voor uw bedrijf. Dit wilt u dus voorkomen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.