DOOSLETTERS

Doosletters

Geef uw bedrijfspand een professionele uitstraling met aluminium doosletters. Doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende profielen. Elk profiel heeft weer een andere uitstraling en andere kenmerken. Samen met u wordt bepaald welk profiel het beste bij de uitstraling van uw bedrijf past. De letters zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur waardoor ze uitstekend op de huisstijl van uw bedrijf kunnen worden afgestemd.

Verlichte doosletters

Om uw bedrijfsnaam ook in het donker op te laten vallen kunnen de doosletter voorzien worden van duurzame LED of NEON verlichting. Hierbij zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Inwendige verlichting
  • Uitwendige verlichting
  • Tweezijdige verlichting
Vraag gratis offerte aan

Vergunning

In sommige gevallen is voor de plaatsing van gevelreclame een vergunning nodig van de plaatselijke gemeente. Wij kunnen u hierover adviseren en eventueel ondersteunen bij de aanvraag van deze vergunning.

Ook doosletters op de gevel van uw pand?

Uw bedrijfspand laten opvallen? Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat daarvoor nodig is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor doosletters. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Naast doosletters kunt u bij Bordbusters ook terecht voor Gevelletters en overige lichtreclame voor zowel binnen als buiten.

Vraag gratis offerte aan
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.