DOOSLETTERS

Doosletters

Geef uw bedrijfspand een professionele uitstraling met aluminium doosletters. Doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende profielen. Elk profiel heeft weer een andere uitstraling en andere kenmerken. Samen met u wordt bepaald welk profiel het beste bij de uitstraling van uw bedrijf past. De letters zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur waardoor ze uitstekend op de huisstijl van uw bedrijf kunnen worden afgestemd.

Verlichte doosletters

Om uw bedrijfsnaam ook in het donker op te laten vallen kunnen de doosletter voorzien worden van duurzame LED of NEON verlichting. Hierbij zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Van binnenuit verlicht
  • Van buiten verlicht
  • Tweezijdige verlichting

Vergunning

In sommige gevallen is voor de plaatsing van gevelreclame een vergunning nodig van de plaatselijke gemeente. Wij kunnen u hierover adviseren en eventueel ondersteunen bij de aanvraag van deze vergunning.

Ook doosletters op de gevel van uw pand?

Uw bedrijfspand laten opvallen? Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat daarvoor nodig is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor doosletters. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Naast doosletters kunt u bij Bordbusters ook terecht voor Gevelletters en overige lichtreclame voor zowel binnen als buiten.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Ja, doosletters zijn uitermate geschikt om verlichting op aan te brengen. Hierbij heeft u de keuze uit duurzame LED of NEON verlichting. Daarnaast kunt u kiezen uit inwendige, uitwendige of tweezijdige verlichting.

Dit verschilt per gemeente. Wij helpen u graag met uitzoeken en eventueel regelen van een vergunning voor de plaatsing van uw gevelreclame.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw (verlichte) doosletters is het aan te raden om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Hierbij kunt u denken aan één keer per jaar. Daarnaast geeft vervuilde gevelreclame een slordige uitstraling en is het niet representatief voor uw bedrijf. Dit wilt u dus voorkomen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan