BEWEGWIJZERINGSBORDEN

Waarom bewegwijzeringsborden?

Bewegwijzeringsborden in uw bedrijfspand en op uw bedrijventerrein zorgen voor duidelijkheid bij uw personeel, klanten en leveranciers. Niets is zo vervelend als de weg zoeken in een onbekende omgeving. Voor een uniforme en professionele uitstraling van uw bedrijf raden wij u aan om uw bewegwijzering binnen in lijn te brengen/houden met de bewegwijzering van buiten. Bij Bordbusters helpen wij u graag om uw bewegwijzering conform de huisstijl van uw bedrijf in te richten, zowel in uw bedrijfspand als op uw terrein buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bewegwijzeringsborden voor binnen

Goede binnenbewegwijzering staat professioneel en voorkomt een hoop ergernis bij uw bezoekers. Met bewegwijzeringsborden van Bordbusters zorgt u ervoor dat uw bezoekers altijd de juiste bestemming weten te vinden. Voorbeelden van bewegwijzeringsborden voor binnen zijn:

  • Deurbordjes
  • Wc-bordjes
  • Vluchtwegplattegrond

Bewegwijzeringsborden voor binnen kunnen volledig op maat worden gemaakt. Samen met u wordt bepaald welke kleur, vorm en materiaal het beste passen bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

Bewegwijzeringsborden voor buiten

Heeft u vaak klanten op bezoek of komen leveranciers regelmatig lossen? Met duidelijke bewegwijzering op uw bedrijventerrein helpt u iedereen de juiste weg te vinden. Voorbeelden van bewegwijzeringsborden voor buiten zijn:

Bewegwijzeringsborden voor buiten kunnen volledig op maat worden gemaakt. Samen met u wordt bepaald welke kleur, vorm en materiaal het beste passen bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

Neem contact op met Bordbusters

Bordbusters is gespecialiseerd in het maken van maatwerk bewegwijzeringsborden voor zowel binnen als buiten. Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling waardoor wij altijd een maatwerk ontwerp kunnen maken op basis van uw wensen. Neem contact met ons op voor advies over uw specifieke situatie of vraag een vrijblijvende offerte aan voor bewegwijzeringsborden. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@bordbusters.nl, door te bellen naar +31 (0)26 325 9706 of door het contactformulier in te vullen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Dit is erg afhankelijk van het soort bord dat u zoekt, de afmeting hiervan en de aantallen waar u naar op zoek bent. Wij voorzien u graag van een passende aanbieding. U kunt een offerte aanvraag doen via https://www.bordbusters.nl/offerte/

De gebruikte kleuren zijn een belangrijk onderdeel van bewegwijzeringsborden. Het juiste kleurengebruik is belangrijk voor de leesbaarheid. Daarnaast kunt u middels kleurengroeperingen bepaalde afdelingen of etages aangeven met uw borden. Wij adviseren u hier graag in.

Heeft u vaak internationale klanten op bezoek en wilt u de bewegwijzering daarom in meerdere talen laten uitvoeren? Dat is geen enkel probleem, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

De hoogte van de bewegwijzeringsborden is afhankelijk van de kijkafstand. Van dichtbij is het beter om de borden op ooghoogte te plaatsen en van veraf is het beter om de borden hoger te plaatsen. De grootte van de bewegwijzeringsborden zal ook toenemen naarmate de afstand groter wordt.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan