AANHANGER BESTICKEREN

Aanhanger bestickeren

Zet uw aanhanger in als reclameobject door deze te laten bestickeren in de huisstijl van uw bedrijf. Maakt u als bedrijf of bijvoorbeeld sportclub vaak gebruik van een aanhanger? Maak hier dan uw mobiele visitekaartje van door uw aanhanger professioneel te laten bestickeren door Bordbusters. Wij bestickeren uw aanhanger vakkundig en snel zodat u opvallend en herkenbaar de weg op kan.

Mogelijkheden aanhangerbelettering

De mogelijkheden voor het laten bestickeren van uw aanhanger zijn eindeloos. Aanhangers kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van:

  • Teksten
  • Full colour afbeeldingen
  • Een andere kleur door een volledige wrap
  • Matte en spiegelende folies
  • Carbon-look folies
  • Lak beschermingsfolie (tegen steenslag en uv-straling)

Wij maken altijd een maatwerk ontwerp dat wordt aangepast aan de grote van uw aanhanger, gesloten aanhangwagen, koelwagen, paardentrailer of andere aanhanger.

Vakkundig uw aanhanger laten bestickeren

Wij begrijpen dat ons eindproduct uw imago vormt. Daarom werken wij uitsluitend met de beste folies, aangebracht door onze gecertificeerde vakmensen. Daarbij zijn creativiteit en innovatie belangrijke uitgangspunten. Uw aanhanger belettering nemen wij volledig op ons, van eerste concept en ontwerpen, tot beplakken en opleveren. Onze productieapparaten behoren tot de modernste en milieuvriendelijkste van Nederland. Op deze manier heeft u jarenlang plezier van uw bestickerde aanhanger.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een deskundig signbedrijf die uw aanhanger bestickert zodat deze volledig aansluit bij de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf? Bordbusters neemt deze uitdaging graag aan: wij beletteren uw aanhanger duurzaam, creatief en precies zoals u dat wilt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Bel +31 (0)26 325 9706, mail info@bordbusters.nl of vul het contactformulier in.

Gebaseerd op 34 recensies
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

U kunt uw aanhanger zeker laten bestickeren! Wij verzorgen u met het ontwerp en de uitvoering van deze bestickering of volledige wrap. U kunt er ook voor kiezen om de bestickering van de auto en de aanhanger één geheel te laten zijn.

Een groot voordeel van het bestickeren van een aanhanger is dat deze tot veel ‘exposure’ leidt. Voorbijgangers zien uw aanhanger zowel als deze stilstaat en wanneer deze achter uw auto zit.

Een aanhanger heeft vaak afwijkende maten en kan daarom een lastige klus zijn om te beplakken. Gelukkig hebben wij voldoende ervaring en expertise in huis om u compleet te ontzorgen. Van ontwerp tot aan de realisatie.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan