AANHANGER BESTICKEREN

Aanhanger bestickeren

Zet uw aanhanger in als reclameobject door deze te laten bestickeren in de huisstijl van uw bedrijf. Maakt u als bedrijf of bijvoorbeeld sportclub vaak gebruik van een aanhanger? Maak hier dan uw mobiele visitekaartje van door uw aanhanger professioneel te laten bestickeren door Bordbusters. Wij bestickeren uw aanhanger vakkundig en snel zodat u opvallend en herkenbaar de weg op kan.

Mogelijkheden aanhangerbelettering

De mogelijkheden voor het laten bestickeren van uw aanhanger zijn eindeloos. Aanhangers kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van:

  • Teksten
  • Full colour afbeeldingen
  • Een andere kleur door een volledige wrap
  • Matte en spiegelende folies
  • Carbon-look folies
  • Lak beschermingsfolie (tegen steenslag en uv-straling)

Wij maken altijd een maatwerk ontwerp dat wordt aangepast aan de grote van uw aanhanger, gesloten aanhangwagen, koelwagen, paardentrailer of andere aanhanger.

Vakkundig uw aanhanger laten bestickeren

Wij begrijpen dat ons eindproduct uw imago vormt. Daarom werken wij uitsluitend met de beste folies, aangebracht door onze gecertificeerde vakmensen. Daarbij zijn creativiteit en innovatie belangrijke uitgangspunten. Uw aanhanger belettering nemen wij volledig op ons, van eerste concept en ontwerpen, tot beplakken en opleveren. Onze productieapparaten behoren tot de modernste en milieuvriendelijkste van Nederland. Op deze manier heeft u jarenlang plezier van uw bestickerde aanhanger.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een deskundig signbedrijf die uw aanhanger bestickert zodat deze volledig aansluit bij de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf? Bordbusters neemt deze uitdaging graag aan: wij beletteren uw aanhanger duurzaam, creatief en precies zoals u dat wilt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Bel +31 (0)26 325 9706, mail info@bordbusters.nl of vul het contactformulier in.

Gebaseerd op 29 recensies.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.