RAAMBELETTERING

Full colour raambelettering

Full colour raambelettering combineert isolatie, lichtdoorlatendheid, privacy en een bedrukking. Tegenwoordig worden er steeds vaker glazen wanden toegepast in kantoren en gebouwen. Door middel van bedrukte of onbedrukte raamfolies wordt het interieur ontwerp nog verder versterkt. De folies kunnen tevens voor extra privacy zorgen. Bij het juist toepassen van raamfolies zorgt u dus voor een opwaardering van uw wanden, voorziet het in bewegwijzering van uw pand en voorkomt u dat mensen tegen uw glazen wanden en/of deuren aan kunnen lopen. Iedere folie heeft specifieke eigenschappen en verschillende uitstralingen. Wij komen dan ook graag langs, om op locatie een passend advies te geven. Van voorbereiding tot uiteindelijke realisatie, wij verzorgen graag het volledige project voor u. Zo bent u verzekerd van de juiste service, kwalitatief goede producten en een nette en strakke montage.

Raambelettering: mooi en functioneel

Naast het feit dat u doormiddel van raamfolie de binnen- en buitenzijde van uw pand kunt opwaarderen, heeft raamfolie ook nog een zeer belangrijke functie. Raamfolie heeft namelijk het grote voordeel dat het de warmte door beglazing reduceert. Op warme dagen houdt u de warmte dus zoveel mogelijk buiten. En in de winter houdt u de warmte zoveel mogelijk binnen. Door het directe zonlicht kunnen woon- en werkruimte flink opwarmen. Met zonwerende raamfolie wordt tot wel 91% van de zon geweerd. Traditionele zonwering, zoals screens en zonneschermen worden over het algemeen pas neergelaten als de ruimte al is opgewarmd waardoor u vaak te laat bent.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en onderscheidende producten. Een mooi voorbeeld hiervan is de Dichroic Glass Finish folie. Met deze folie creëert u een dichroisch glaseffect. Deze raamfolie zorgt er voor dat uw ramen en of glazen wanden, afhankelijk van de lichtinval en de kijkhoek, een bijzondere kleurverandering zullen ondergaan. Bovendien beschikt Bordbusters over een grote eigen voorraad raamfolies waardoor wij u snel kunnen voorzien van de juiste raambelettering.

Mogelijkheden raamfolie

 • Full colour prints op wit vinyl in contour gesneden
 • Full colour prints op 3M Clearview (transparant) met wit inkten
 • Logo’s/teksten opbouwen uit snijfolie
 • One way vision raamfolie met full colour print
 • Blinderende raamfolies
 • Matte en spiegelende raamfolies
 • Zonwerende- en warmte werende raamfolies
 • Ruitversterkende (veiligheids)folie
 • Gezandstraalde raamfolie

Zonwerende en reflecterende raambelettering

Onze zonwerende raamfolies zijn zowel reflecterend als neutraal beschikbaar. Het voordeel van reflecterende zonwerende raamfolie is dat het ook inkijk tegenhoudt en daardoor meer privacy biedt. Op deze manier profiteert u dus van een stijlvolle uitstraling en bespaart u op het koelen van het pand. Neutrale raamfolie is van de buitenkant nauwelijks zichtbaar. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie. Op deze manier blijft de warmte zoveel mogelijk buiten zonder dat het aangezicht van uw pand verandert.

Energie – InvesteringsAftrek (EIA)

Het is mogelijk om als onderneming in aanmerking te komen voor deze regeling. Deze regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op, wanneer u investeert in energiezuinige maatregelen. Naast een besparing in de energiekosten, wordt er dus ook nog een gedeelte meegefinancierd. Hierdoor verdient u uw investering nog sneller terug.

De voordelen

 • Tot 91% warmtewering
 • Vuilafstotend
 • Blokkeert tot 99% uv-straling
 • Zorgt voor minder schitteringen en reflecties
 • Scherfbindend

Raamfolie is ideaal voor HR(++) en enkel glas

Isolerende raambelettering is een goed alternatief van het compleet vervangen van uw ramen. Daarnaast is het goedkoper en ervaart u direct verschil. Enkel glas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas. Beschikt u al over HR(++)-glas? Zelfs dan zal de folie zorgen dat de isolatiewaarde en daarmee het comfort zal worden verhoogd.

Milieubewust

Wij vinden het belangrijk om bewust om te gaan met onze omgeving. Daarom maken wij gebruik van inkten die volledig oplosmiddel- en pvc vrij zijn.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Raambelettering projecten