PARKEERBORDEN

Parkeerborden van Bordbusters

Parkeerborden zorgen voor duidelijkheid bij uw bezoekers en personeel. Daarnaast dragen ze bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Bent u op zoek naar parkeerborden voor op de parkeerplaats van uw bedrijfspand? Bij Bordbusters kunnen wij u helpen. De mogelijkheden zijn heel divers. Zo kunt u kiezen voor standaard bordjes, Stootrand borden of maatwerk bordjes met bijvoorbeeld uw logo erop.

Parkeerbordjes met logo

Bij Bordbusters is het mogelijk om standaard parkeerborden te kiezen maar het is ook mogelijk om een maatwerk ontwerp te laten maken door onze ontwerpers. Kies bijvoorbeeld voor parkeerbordjes met het logo van uw bedrijf erop, maak onderscheid in het type voertuig op de bordjes of zet het kenteken op de parkeerbordjes.

De mogelijkheden zijn eindeloos, ook wat betreft vorm bent u niet gebonden aan een standaard rechthoekig bordje. Zo kunt u de vorm bijvoorbeeld aan laten sluiten bij uw huisstijl. Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van de benodigde informatie en adviezen.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Bij Bordbusters hechten wij veel waarde aan het milieu. Hier houden wij dan ook zoveel als mogelijk rekening mee. Dit doen wij door:

 • Zoveel mogelijk materiaal her te gebruiken
 • Gebruik te maken van oplosmiddel- en pvc vrije inkten
 • Te investeren in een milieuzuinig wagenpark

Onze borden zijn daarom altijd duurzaam gemaakt en onderhoudsvriendelijk. Op deze manier dragen wij bij aan het milieu en heeft u het langst plezier van uw parkeerborden.

Parkeerborden laten maken

Bent u op zoek naar parkeerborden voor uw bedrijf? Dan bent u bij Bordbusters aan het juiste adres. Wij maken uw parkeerborden precies zoals u voor ogen heeft en zorgen er ook voor dat alle bordjes netjes geplaatst worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Of vraag direct een offerte aan via ons contactformulier.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Neem contact op

  Organisatie
  Naam (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Uw bericht
  ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk
  Bordbusters Contact

   Organisatie
   Naam (verplicht)
   Telefoon
   Email (verplicht)
   Uw bericht
   ProductBordbustersBinnenreclameBuitenreclameVoertuigreclameDigitale ReclameMaatwerk