DIGITALE SCOREBORDEN

Digitaal scorebord als visitekaartje

In veel gevallen is een digitaal scorebord het visitekaartje van uw club. De scoreborden worden geplaatst op locaties waar het goed zichtbaar voor het publiek. Tijdens de wedstrijden worden de scoreborden dan ook veel bekeken. Dit is precies de reden waarom er voor veel clubs nog veel winst te behalen is op dit gebied. Een led-scorebord geeft u namelijk veel meer mogelijkheden dan een statisch scorebord. Bij led-scoreborden heeft u de mogelijkheid om op meerdere boodschappen op uw scoreborden te communiceren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw sponsoren en adverteerders op het scorebord laten zien. Hierdoor is uw digitale scorebord geen grote kostenpost, maar juist een slim verdienmodel.

Op het scorebord bestaan er talloze mogelijkheden om tussenstanden, doelpuntenmakers, strafkaarten, wedstrijdschema’s, opstellingen en analyses weer te geven en te vervangen met één druk op de knop. Hiervoor wordt er standaard een afstandsbediening met onze digitale scoreborden meegeleverd.

Wij kunnen de led-scoreborden inclusief paal leveren. Hierdoor kunt u uw led-scorebord plaatsen tot een hoogte van 35 meter. Het scorebord wordt dan met behulp van één van onze eigen kranen op de door u gewenste locatie geplaatst. U heeft dus geen wand nodig om het scorebord op te bevestigen.

Digitaal scorebord met perfecte beeldkwaliteit

Een led-scorebord is een flinke investering voor veel verenigingen, wij begrijpen dat de kwaliteit dan ook perfect moet zijn. Onze led-scoreborden beschikken daarom over een pixelmaat 10, met een onderlinge afstand van 10 mm. Hierdoor beschikken onze led-scoreborden over zeer scherpe beelden en zijn ze van grote afstand nog goed leesbaar. De lichtsterkte van de scoreborden is afhankelijk van het omgevingslicht. Hierdoor zijn de scoreborden ook bij vel licht of slecht weer altijd goed zichtbaar.

Volledige service

Onze accountmanagers komen graag persoonlijk bij uw vereniging langs. Zij zullen ter plaatse dan een advies uitbrengen met betrekking tot het formaat, montagehoogte en de resolutie. Uiteraard gaat dit in combinatie met een offerte op maat. Onze accountmanager zal dan, samen met één van onze ontwerpers, ook de afbeeldingen die op uw led-scherm getoond worden ontwerpen. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud van uw systeem, waardoor u jarenlang verzekert bent van de hoogste kwaliteit.

Op basis van 29 waarderingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.