DIGITALE SCOREBORDEN

Digitaal scorebord als visitekaartje

In veel gevallen is een digitaal scorebord het visitekaartje van uw club. De scoreborden worden geplaatst op locaties waar het goed zichtbaar voor het publiek. Tijdens de wedstrijden worden de scoreborden dan ook veel bekeken. Dit is precies de reden waarom er voor veel clubs nog veel winst te behalen is op dit gebied. Een led-scorebord geeft u namelijk veel meer mogelijkheden dan een statisch scorebord. Bij led-scoreborden heeft u de mogelijkheid om op meerdere boodschappen op uw scoreborden te communiceren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw sponsoren en adverteerders op het scorebord laten zien. Hierdoor is uw digitale scorebord geen grote kostenpost, maar juist een slim verdienmodel.

Op het scorebord bestaan er talloze mogelijkheden om tussenstanden, doelpuntenmakers, strafkaarten, wedstrijdschema’s, opstellingen en analyses weer te geven en te vervangen met één druk op de knop. Hiervoor wordt er standaard een afstandsbediening met onze digitale scoreborden meegeleverd.

Wij kunnen de led-scoreborden inclusief paal leveren. Hierdoor kunt u uw led-scorebord plaatsen tot een hoogte van 35 meter. Het scorebord wordt dan met behulp van één van onze eigen kranen op de door u gewenste locatie geplaatst. U heeft dus geen wand nodig om het scorebord op te bevestigen.

Digitaal scorebord met perfecte beeldkwaliteit

Een led-scorebord is een flinke investering voor veel verenigingen, wij begrijpen dat de kwaliteit dan ook perfect moet zijn. Onze led-scoreborden beschikken daarom over een pixelmaat 10, met een onderlinge afstand van 10 mm. Hierdoor beschikken onze led-scoreborden over zeer scherpe beelden en zijn ze van grote afstand nog goed leesbaar. De lichtsterkte van de scoreborden is afhankelijk van het omgevingslicht. Hierdoor zijn de scoreborden ook bij vel licht of slecht weer altijd goed zichtbaar.

Volledige service

Onze accountmanagers komen graag persoonlijk bij uw vereniging langs. Zij zullen ter plaatse dan een advies uitbrengen met betrekking tot het formaat, montagehoogte en de resolutie. Uiteraard gaat dit in combinatie met een offerte op maat. Onze accountmanager zal dan, samen met één van onze ontwerpers, ook de afbeeldingen die op uw led-scherm getoond worden ontwerpen. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud van uw systeem, waardoor u jarenlang verzekert bent van de hoogste kwaliteit.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Tijdens de wedstrijden worden scoreborden veel bekeken. Het is dus belangrijk dat u kwalitatief goede digitale scoreborden heeft, wij adviseren u hier graag in.

Digitale scoreborden zijn er in verschillende soorten en maten en materialen. Vandaar dat een digitaal scorebord vaak maatwerk is, wij voorzien u daarom van een gepaste aanbieding.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan