CARWRAPPING

Wat is carwrapping?

Bij carwrapping wordt uw voertuig gedeeltelijk of in zijn geheel ingepakt met folie. Een tweede huid voor de lak zodat naast uw reclame uiting de folie ook als lakbescherming dient. De speciale wrap techniek waarbij folie onder een bepaalde temperatuur en spanning wordt gemonteerd dient zeer nauwkeurig te worden uitgevoerd. Daarnaast is de afwerking van groot belang voor een bevredigend eindresultaat. Onze gecertificeerde en erkende carwrappers zijn getraind om het ontwerp volgens uw wensen voor te bereiden en te monteren.

Het wrappen van lease auto’s

Tegenwoordig worden er steeds meer auto’s geleased. Bij verkoop of inruil na afloop van het leasecontract dienen voertuigen in oorspronkelijke kleur te worden aangeboden. De aangebrachte folie is makkelijk en snel te verwijderen waardoor u de auto weer in oude staat kunt opleveren. Toch kunt u door carwrapping in de tussentijd volledig in de huisstijl van uw bedrijf rond rijden.

Voordelen van carwrapping

Het wrappen van uw auto kent de volgende voordelen:

  • De folie verlengt de levenduur van de lak
  • Wisseling of verwijdering van folie is makkelijk en snel te realiseren
  • Elk ontwerp is mogelijk, mat kleur, metalic of toch een full colour print
  • Ieder voertuig is geschikt voor wrapping

Wilt u meer informatie? Of wilt u advies over uw specifieke voertuig(en)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze specialisten helpt u graag verder.

Vraag gratis offerte aan

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.