CARWRAPPING

Wat is carwrapping?

Bij carwrapping wordt uw voertuig gedeeltelijk of in zijn geheel ingepakt met folie. Een tweede huid voor de lak zodat naast uw reclame uiting de folie ook als lakbescherming dient. De speciale wrap techniek waarbij folie onder een bepaalde temperatuur en spanning wordt gemonteerd dient zeer nauwkeurig te worden uitgevoerd. Daarnaast is de afwerking van groot belang voor een bevredigend eindresultaat. Onze gecertificeerde en erkende carwrappers zijn getraind om het ontwerp volgens uw wensen voor te bereiden en te monteren.

Het wrappen van lease auto’s

Tegenwoordig worden er steeds meer auto’s geleased. Bij verkoop of inruil na afloop van het leasecontract dienen voertuigen in oorspronkelijke kleur te worden aangeboden. De aangebrachte folie is makkelijk en snel te verwijderen waardoor u de auto weer in oude staat kunt opleveren. Toch kunt u door carwrapping in de tussentijd volledig in de huisstijl van uw bedrijf rond rijden.

Voordelen van carwrapping

Het wrappen van uw auto kent de volgende voordelen:

  • De folie verlengt de levenduur van de lak
  • Wisseling of verwijdering van folie is makkelijk en snel te realiseren
  • Elk ontwerp is mogelijk, mat kleur, metalic of toch een full colour print
  • Ieder voertuig is geschikt voor wrapping

Wilt u meer informatie? Of wilt u advies over uw specifieke voertuig(en)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze specialisten helpt u graag verder.

Gebaseerd op 29 recensies.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
harm peeters
harm peeters
27/10/2020
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
11/09/2020
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
sander nguessan
sander nguessan
03/09/2020
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Carwrapping projecten