CARWRAPPING

Wat is carwrapping?

Bij carwrapping wordt uw voertuig gedeeltelijk of in zijn geheel ingepakt met folie. Een tweede huid voor de lak zodat naast uw reclame uiting de folie ook als lakbescherming dient. De speciale wrap techniek waarbij folie onder een bepaalde temperatuur en spanning wordt gemonteerd dient zeer nauwkeurig te worden uitgevoerd. Daarnaast is de afwerking van groot belang voor een bevredigend eindresultaat. Onze gecertificeerde en erkende carwrappers zijn getraind om het ontwerp volgens uw wensen voor te bereiden en te monteren.

Het wrappen van lease auto’s

Tegenwoordig worden er steeds meer auto’s geleased. Bij verkoop of inruil na afloop van het leasecontract dienen voertuigen in oorspronkelijke kleur te worden aangeboden. De aangebrachte folie is makkelijk en snel te verwijderen waardoor u de auto weer in oude staat kunt opleveren. Toch kunt u door carwrapping in de tussentijd volledig in de huisstijl van uw bedrijf rond rijden.

Voordelen van carwrapping

Het wrappen van uw auto kent de volgende voordelen:

  • De folie verlengt de levenduur van de lak
  • Wisseling of verwijdering van folie is makkelijk en snel te realiseren
  • Elk ontwerp is mogelijk, mat kleur, metalic of toch een full colour print
  • Ieder voertuig is geschikt voor wrapping

Wilt u meer informatie? Of wilt u advies over uw specifieke voertuig(en)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze specialisten helpt u graag verder.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Het wrappen van uw auto bezorgt u een compleet nieuwe look op een snelle en relatief goedkope manier. Daarnaast biedt de wrapfolie ook nog eens bescherming aan de onderliggende laklaag.

Ja, een auto die is voorzien van wrapfolie kan door de wasstraat. Wanneer uw auto onlangs is gewrapt raden wij wel aan om tenminste 2 weken te wachten met uw bezoek aan de wasstraat. Zo weet u zeker dat de wrapfolie compleet aan de lak is gehecht.

De kosten van een carwrap zijn afhankelijk van de grootte van uw auto en de complexiteit van de opdracht. Wij bieden u graag een passende aanbieding, vraag daarom een offerte aan.

De tijdsduur van het wrappen van een auto varieert op basis van de grootte van het voertuig. Gemiddeld gezien kunt u van een volledige werkdag uitgaan, maar informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Carwrapping projecten