Ferrari 488-GTB: from ‘yellow’ to ‘mellow’

8 dagen, 2400 kilometer en 100 exotische auto’s, dat is de Streetgasm SG2K8 rally.

Deze rally wordt ieder jaar gereden en draait voornamelijk om één ding: hele dikke auto’s! Van een BMW i8 tot een McLaren 720S, de mooiste en duurste auto’s rijden mee in deze rally van Rotterdam tot aan Cannes.

Vanuit Europarcs ging er ook een duo heen om deze unieke ervaring te kunnen beleven. Er werd dit keer meegereden met een Ferrari 488-GTB, een prachtige en enorm snelle supercar. Om een auto op te laten vallen tussen de andere 99 supercars werd besloten deze auto een volledige carwrap te geven. De gele Ferrari werd binnen twee dagen omgetoverd tot de excentrieke flower-power bolide.

De auto heeft allereerst een volledig blauw/roze carwrap gehad en daarnaast zijn er verschillende stickers aangebracht. Naast de body van de wagen, werden ook de velgen niet vergeten, deze werden ook eenieder voorzien van elk een eigen opvallende kleur.

De Ferrari 488-GTB is uiteraard een auto die al van zichzelf opvalt, maar de unieke carwrap die deze heeft gehad maakt zelfs deze auto mogelijk nog opvallender. Een auto kan op verschillende manier worden beplakt, enkele details kunnen worden beplakt, ‘stripings’ kunnen worden aangebracht of de auto kan zoals in dit geval volledig worden omgetoverd.

Wilt u nou ook uw auto zo een indrukwekkend uiterlijk geven? Neem dan contact op met ons!

Europarcs logo
Ferarri 488-GTB
Opdrachtgever Europarcs
Werkzaamheden Carwrapping
Projectleider Jacco Verhaaff

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan