BEWEGWIJZERING

Hoge kwaliteit bewegwijzering

De bewegwijzering is een belangrijk onderdeel van uw visitekaartje naar bezoekers. Of het nu gaat om een industrieterrein, bedrijventerrein, openbaar gebouw of recreatieterrein. Een goed verzorgde wegmarkering zorgt voor rust en overzicht. Het is dus zaak om uw bewegwijzering buiten logisch en zichtbaar te plaatsen en waar nodig consequent te herhalen. Het is gemakkelijk om uw bewegwijzering uit de breiden en/of aan te passen, aangezien de routingsystemen veelal modulair zijn.

Daarnaast kan het de uitstraling van uw pand gemakkelijk en snel een opwaardering geven. Onze accountmanagers komen graag naar uw locatie, om gezamenlijk een bewegwijzeringsplan op stellen. Onze creatieve ontwerpers zorgen daarna dat uw bewegwijzering in lijn komt met uw huisstijl of stijlelementen van het gebouw.

Wij produceren alles in onze eigen werkplaats, hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering en hoge kwaliteit.

Enkele voorbeelden van bewegwijzering

Combineren met binnenbewegwijzering

Voor een optimale uitstraling van uw bedrijf raden wij u aan om uw binnenbewegwijzering in lijn te brengen/houden met de buitenbewegwijzering.

Onderhoud van uw buiten bewegwijzering

Het is mogelijk om het onderhoud van uw bewegwijzering door ons te laten uitvoeren. Hierdoor verlengt u de levensduur en ziet uw bewegwijzering er altijd netjes uit, zonder dat u daar naar om hoeft te kijken.

Social Return

Wij besteden regelmatig werkzaamheden uit aan specifieke doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo laten wij complete producten produceren door gedetineerden uit de Penitentiaire Inrichtingen van Deventer en Zwolle.

Milieubewust

Wij vinden het belangrijk om bewust om te gaan met de wereld. Daarom werken al onze printers met inkt op waterbasis, dit is de meeste milieuzuinige manier van printen. Ook voldoet onze wagenpark aan de strengste milieueisen. Ook bij u op locatie zijn en blijven wij rekening houden met onze omgeving.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Rene Beerntsen
Rene Beerntsen
25/10/2023
Top service, afspraak is afspraak Heerlijke standaard
Jo Huisman
Jo Huisman
15/01/2023
Schitterend bedrijf
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Bewegwijzering projecten