Vrachtwagen belettering Koeltrans

Koeltrans, een transportbedrijf dat al sinds jaar en dag gevestigd is in de gemeente Lingewaard. Een klant waar wij al veel vrachtwagens voor hebben mogen voorzien van de bekende rood – en blauwe pijlen. Naast de standaard beletteringen hebben wij voor deze klant ook “jubileum-vrachtwagens” mogen beletteren, die gekoppeld waren aan het aantal vrachtwagens of het aantal jaren van bestaan van Koeltrans. Eind 2019 kwam vanuit deze klant de vraag of wij een ontwerp wilden opleveren voor 2 vrachtwagens, één gekoppeld aan het 10-jarig bestaan van Koeltrans en één gekoppeld aan de oplevering van de 100ste vrachtwagen. Beide natuurlijk schitterende mijlpalen voor dit transportbedrijf.

Vlak voor kerst is een eerste ontmoeting geweest om de voorstellen te bespreken. De gewenste aanpassingen & toevoegingen zijn vervolgens doorgegeven aan één van onze ontwerpers. Na oplevering van de tweede ronde voorstellen en een tweede ontmoeting met de klant, om deze voorstellen te bespreken, is er gevraagd door de klant of het mogelijk was dat hij direct kon schakelen met één van onze ontwerpers. Een week later heeft deze afspraak plaatsgevonden en hieruit volgden de definitieve voorstellen. Belettering op de voor – en achterzijde van de vrachtwagen, belettering op de lichtbakplaat, belettering op de portieren en zelfs belettering op de velgen van de twee vrachtwagens.

Nadat de vrachtwagens vanuit de fabriek bij ons arriveerde zijn wij gelijk aan de slag gegaan met de voorbereiding van deze beletteringen. Een aantal dagen later was het zover, de belettering kon beginnen. Veel uren vakwerk – en folie leiden tot twee, zeer uitgebreid beletterde, vrachtwagens en een tevreden klant. Op naar het 20-jarig bestaan en de 200ste vrachtwagen.

Koeltrans
Vrachtwagen belettering Koeltrans
Opdrachtgever Koeltrans
Werkzaamheden Vrachtwagen belettering
Projectleider Thomas Heijting

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan