Klantinterview Diana Jansen, Drie Gasthuizen Groep

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Al generaties lang biedt DrieGasthuizenGroep senioren uit Arnhem-Noord en omgeving een verzorgde oude dag en stimuleert hen om optimaal en met zoveel mogelijk eigen regie aan de samenleving te blijven deelnemen. Wij hebben de interne bewegwijzering en de aankleding van de filialen. Achteraf hebben wij een interview afgelegd, die hieronder te lezen is.


• Uiteraard zijn onze lezers benieuwd wat Drie Gasthuizen Groep doet en welke functie je hierin bekleedt. Wil je een introductie geven van DGG en jezelf:

DrieGasthuizenGroep is een woonzorgorganisatie met haar basis in Arnhem-Noord. Wij ondersteunen senioren in het zo zorgeloos en zelfstandig mogelijk oud worden. Dit doen we met een volledig dienstenpakket van gemaksservices tot intensieve verpleeghuiszorg, bij de mensen thuis, in onze seniorenappartementen of één van onze zorglocaties. In mijn huidige Vastgoed functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor de nieuwbouw en renovatie projecten binnen DrieGasthuizenGroep.

• De samenwerking tussen DGG en Bordbusters loopt vanaf 2013, hoe ziet deze eruit?

In 2013 zijn we bij bordbusters terecht gekomen voor de signing van onze locaties. Het ging hierbij in eerste instantie om de nieuwe huisstijl aan de buitenzijde van het gebouw: zuilen met naamaanduiding, banieren en de naam van het gebouw boven de hoofdingang. De aanvulling met parkeerbordjes maakte het beeld aan de buitenzijde compleet.

• Voor locatie Drie Gasthuizen heeft Bordbusters BV interne bewegwijzering en aankleding mogen verzorgen. Hierbij zijn verschillende processen doorlopen, van advies, grafisch ontwerp tot productie en montage, wat vindt je van deze combinatie?

Het was een intensief maar goed proces om dit samen uit te werken. De voorbereiding kostte wel wat tijd in het maken van een logisch bewegwijzeringsplan zonder een overdaad aan bordjes en het heen en weer sturen van de ontwerpen. Maar met het mooie resultaat na de montage van borden en met name de grote posters van de gangaankleding was dat snel vergeten. Het prettige van het hele proces in één hand is dat het traject helder is van ontwerp tot en met montage zonder dat dit halverwege het proces opnieuw uitgelegd moet worden.

• Inmiddels behoort DGG tot een trouwe klantenkring, kun je aangeven wat de sterke punten zijn van Bordbusters BV?

Het sterke punt van bordbusters is dat ze zich verdiepen in de wens van de opdrachtgever en daar een goed antwoord op weten te geven. In de samenwerking levert dit een beter resultaat op dan puur het uitvoeren van een opdracht: 1 + 1 = 3. Daarbij is het merkbaar dat het innovatief en ondernemend bedrijf is, dat ook nog eens in de buurt zit.

• Diana, wil je verder nog iets vertellen over de samenwerking met Bordbusters BV?

Naast het geweldige eindresultaat was het ook een leuk project om te doen!

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor