Verkiezingsborden Tweede Kamer verkiezing 2021

Het is al jarenlang een mooie traditie; het plaatsen van verkiezingsborden. Hiermee wordt het publiek opgeroepen om te gaan stemmen en kunnen de politieke partijen zijn/haar posters laten zien.

Voor de Tweede Kamerverkiezing in 2021 hebben wij weer een groot aantal verkiezingsborden door heel Nederland geplaatst. Het gehele traject van ontwerp, productie, plaatsen en ophalen is door onze eigen mensen uitgevoerd. Hierdoor hebben we zeer korte lijnen met de gemeenten onderhouden en konden wij onze hoge kwaliteitseisen blijven monitoren.

Ook in de voorbereidingen hebben wij veel werk van de gemeenten uit handen genomen. Onze accountmanagers hebben ruim van te voren de locaties bekeken en inzichtelijk gemaakt. Hierdoor wisten de gemeenten exact waar de verkiezingsborden geplaatst zouden worden en konden wij een zeer efficiënte planning maken, waardoor onze vrachtwagens zo min mogelijk overlast veroorzaakten voor het overige verkeer.

Waarom steeds meer gemeenten kiezen voor onze voorbedrukte verkiezingsborden?

  • Een volledig recyclebaar verkiezingsbord.
  • Een stormbestendig & mobiel verkiezingsbord. De borden kunnen dus op vrijwel iedere ondergrond geplaatst worden.
  • De verkiezingsborden worden in de huisstijl van de gemeente ontworpen. Door het mooie ontwerp is het verkiezingsbord een verrijking voor het straatbeeld.
  • 12 M2 bordoppervlakte om de posters op te zetten.
  • Wij nemen contact op met de politieke partijen, zodat zij de posters bij ons aanleveren.

Heeft u interesse in voorbedrukte verkiezingsborden in uw gemeente? Neem direct contact met ons op.

Verkiezingsborden
Opdrachtgever Diverse gemeenten door Nederland
Bordbusters Bordbuster, Mini-Bordbuster, Multi-Bordbuster

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan