Bordbusters machinepark


Bordbusters beschikt over een modern machinepark aan digitale groot formaat printers en 3D printers.
Op groot formaat printen wij o.a. op canvas, spandoeken, zelfklevende folies en papier. Dit geeft ons volop mogelijkheden om optimaal in groot formaat full colour te printen voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij de nieuwste HP Latex inkt dat absoluut reukloos is, is het zeer geschikt voor alle indoor toepassingen even als outdoor toepassingen.

Wij beschikken over een HP LATEX 850 met een resolutie van 1200 x 1200 dpi, in 6 kleuren (CMYK), een dropsize van slechts 12 picoliter en het enorme kleurbereik van de inkt staan garant voor de beste beeldkwaliteit.
De HP Latex 850 heeft een breedte van 3.200 mm en een productie printsnelheid van 45 m²/uur. De HP Latex inkt is zeer breed inzetbaar op vrijwel alle materialen. Naast de bekende ongecoate zelfklevende folie en banner materialen, is de inkt ook zeer geschikt voor het printen van papier en canvas. Onze HP Latex 850 is voorzien van een dual rollkit, voor het gelijktijdig printen van twee rollen, Roll-to-Free Fall en Roll-to-Collector maakt het mogelijk om direct print af te halen, terwijl de rest van de rol gewoon verder geprint wordt zonder te stoppen. Beide workflows kunnen worden gecombineerd met een Dual-Roll capaciteit.

Twee HP LATEX 360 printers voorzien van de HP Latex inkttechnologie zijn onbetwist de meest succesvolle printers in de afgelopen jaren. Dat komt omdat de printers op alle belangrijke facetten grote voordelen bieden. Een resolutie van 1.200 x 1.200 dpi in 6 kleuren (CMYK), een dropsize van slechts 12 picoliter en het enorme kleurbereik van de inkt staan, in combinatie met de unieke HP Latex optimizer, garant voor de beste beeldkwaliteit. De HP Latex 360 heeft een breedte van 1.630 mm en een productie printsnelheid van 17 m²/uur. Deze productiesnelheden in combinatie met het direct droog zijn van de inkt zorgen voor een ongekende hoge output van de printers.

Een HP DesignJet L25500 is een breed inzetbare printer. De duurzaamheid van de inkt maakt de printer geschikt voor de productie van vrijwel alle outdoor toepassingen. De hoge resolutie van 1.200 x 1.200 dpi in 6 kleuren (CMYK) zorgt voor een hoge printkwaliteit waardoor deze printer ook geschikt is voor de productie van hoogwaardige indoor toepassingen.

Twee Summa snijplotters S Class 160 T serie is de onbetwiste top als het gaat om professionele rollenplotters en voorzien van de nieuwste technologie met snij breedte tot 1600 mm. Alle plotters zijn uitgerust met OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van o.a. full color printwerk. De Summa S Class T serie is uitgerust met een geavanceerde tangentiële snij kop.

Twee 3D printers. Een geschikt voor PLA en andere voor ABS. ABS kunnen we 3D printen tot maximaal 100x100x100mm (BxLxH) en PLA tot maximaal 200x200x600mm (BxLxH). Alle teken en ontwerp gedeelte hebben wij in eigen huis waardoor we snel een conceptontwerp 3D kunnen printen.

Een doom apparaat Label Drop voor dooming van stickers. Deze manier van afwerken geeft een stuk meer uitstraling aan een logo, tevens maakt het object weer- en UV bestendig. Door middel van een transparante 2 componenten coating krijgt het logo een 3D-effect. Deze toepassing is een ideale manier om product te promoten, het geeft een duurzame, chique uitstraling en is opvallend. De toepassingen zijn eindeloos.

Wij werken voor