Vernieuwingsproject Rijn IJssel locatie Velperweg: signing en bewegwijzering

Rijn IJssel is met meer dan 20 vestigingen het ROC voor Arnhem, Wageningen en omstreken. De instelling voor MBO heeft als doel om het onderwijs te moderniseren en de kwaliteit van het onderwijs te verhogen, zoals opgenomen in het Masterplan Huisvesting.

De vernieuwbouw op locatie Velperweg 39 te Arnhem heeft ervoor gezorgd dat het gebouw voldoet aan duurzaamheidscriteria, voldoende omvang, efficiënt ruimtegebruik en een goede functionaliteit en uitstraling.

Signing en bewegwijzering

Wij hebben het onderdeel signing en bewegwijzering uitgevoerd in samenwerking met Bureau Staak. Op deze locatie is er gekozen voor aluminium bordmateriaal dat is gespoten in de passende huisstijlkleuren.

De belettering op deze borden is opgebouwd uit 2 witte folielagen met een dikte van 160 micron zodat een “embossed” effect ontstaat (verdikt met reliëf). Vervolgens zijn de borden voorzien van een matte blanke lak ter bescherming tegen vandalisme.   

In de aula zijn het café, het restaurant en de winkel aangeduid met fraai verlichte neonletters die direct gemonteerd zijn op de wand. Deze verlichte signing teksten brengen sfeer in het geheel en zijn opvallend aanwezig.

Verlichte doosletters

Aangezien de entree is gewijzigd en enigszins verder verwijderd ligt van de Velperweg is in overeenstemming met de Gemeente Arnhem gekozen voor een verlicht logo boven de entree.

Dit verlichte logo is opgebouwd uit aluminium doosletters die direct zijn uitgelicht en voorzien van een astroklok, dimmers en een besturingssysteem. Hiermee kan Rijn IJssel de lichtintensiteit en het aantal branduren zelf inregelen om zodoende rekening te houden met buurtbewoners.

Vergunningstraject

Naast de levering en montage van de signing hebben wij ook het vergunningstraject voor de lichtreclame, de lichtzuil en de baniermasten voor Rijn IJssel uit handen genomen. Kortom, een veelomvattend en uitdagend project waarbij het eindresultaat er zeker mag wezen!

Een uitdagende signing en bewegwijzeringsklus?

Heeft u een uitdagend en veelomvattend project waarbij signing en bewegwijzering nodig is? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rijn IJssel
Signing & bewegwijzering 
OpdrachtgeverRijn IJssel
WerkzaamhedenBewegwijzering | Doosletters | Gevelreclame | maatwerk
BijzonderhedenHet vergunningstraject is door Bordbusters uit handen genomen.
ProjectleiderEnrique Klomp

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan