Volledige ombouw van een kantoor: van Collenda naar Aryza

Van Collenda naar Aryza: de ombouw van een kantoor in Nieuwegein!

Begin 2022 heeft Aryza Holdings Limited (Aryza) aangekondigd dat het zijn Europese uitrol versnelt door de overname van Collenda, een toonaangevende leverancier van credit management software in DACH en de Benelux.

De ombouw van een kantoor

De overname van dit bedrijf ging gepaard met een ombouw van alle signing. Bordbusters heeft dit project mogen verzorgen voor het kantoor in Nieuwegein. Van bewegwijzering tot aan de gevelreclame, zijn alle logo’s van Collenda vervangen door de logo’s van Aryza. Er zijn verschillende deuren voorzien van etched glass stickers, bewegwijzeringsborden zijn vervangen en grote freesletters in de vorm van het logo van Aryza zijn op de gevels geplaatst.

Een veelzijdig project

Kortom, een project waarbij alle facetten van signing ineen kwamen. Wij danken Aryza voor het vertrouwen en voor het mooie project. Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat de ombouw van uw kantoor uit handen neemt? Neem dan contact met ons op.

Aryza logo
Aryza Holdings Ltd.
OpdrachtgeverAryza Holdings Ltd.
ProductSigning, buitenreclame
ProjectleiderThomas Heijting

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan