Rebranding PreZero

Over PreZero

PreZero is een grondstoffenbedrijf met een missie: het behoud van grondstoffen en de vermindering van de hoeveelheid afval die niet kan worden gerecycled. Deze missie helpt PreZero bij te dragen aan de centrale visie, het creëren van een duurzame toekomst. PreZero, voorheen SUEZ, wilt het groeiende afval -en grondstoffenprobleem bij de horens vatten. Een missie zoals deze, vraagt om een passend uiterlijk. Het uiterlijk van SUEZ, diende na de overname, te worden omgezet in die van PreZero. Deze rebranding mocht door ons worden verzorgd.

Rebranding 40 locaties

De complete panden en omliggende buitenterreinen van maar liefst 40 locaties zijn op de kop gezet. Te beginnen met de reclame die wij binnen hebben mogen verzorgen. Om het kantoor tot leven te laten komen is er gekozen voor de inzet van een aantal verschillende reclame-uitingen. Wanneer je de panden inkomt valt het oog op de strakke roll-up banners met de leus van PreZero: “verder denken voor een duurzaam morgen”. Wanneer je verder loopt, word je gegroet door de servicebalie-medewerkers en natuurlijk de strakke service-balies zelf. De balies zijn voorzien van freesletters waardoor de logo’s er letterlijk en figuurlijk van af springen.

Binnenreclame

De verdere bewegwijzering in het pand is gedaan middels etched-glass folie op de glazen wanden binnen. Deze leiden je met een strak design door de panden van PreZero. Eenmaal boven aan te zijn gekomen bij de kantoren, word je als bezoeker verblijd door een verscheidenheid aan kleurrijke visuals op de wanden. Bordbusters heeft hier de wanden mogen voorzien van grote full-colour afbeeldingen.

PreZero buitenterrein

Dan de buitenterreinen, die een en al PreZero uitstralen. Allereerst, valt de grote reclamezuil op. Deze zuil voorziet de bezoekers in de informatievoorziening over de regelementen die gelden op het buitenterrein. Niemand zal kunnen zeggen dat ze hem over het hoofd hebben gezien. Een verdere wandeling over de buitenterreinen, laat zien dat overal aandacht aan is besteed. Van de postbus tot de prullenbakken, overal staan de kleuren van PreZero op.

(Verlichte) gevelreclame

Tot slot, hebben wij ook de gevelreclames mogen verzorgen voor PreZero. Dit is natuurlijk wel het visitekaartje van ieder pand en elk buitenterrein. Het grote imposante logo van PreZero dat hoog in de lucht tegen de gevel aanhangt. De gevelreclames zijn door ons gefabriceerd en gemonteerd tegen de gevels van het pand. Een deel van de gevelreclames is tevens voorzien van verlichting, zodat deze zelfs te zien zijn wanneer de zon onder is gegaan. De slimme Led-verlichting die wij gebruikt hebben, maken deze verlichting mogelijk op een duurzame manier. PreZero kan dus zelfs ’s avonds werken aan een betere morgen.

Preferred supplier

Na afloop van dit rebrandingstraject is een raamovereenkomst ondertekend waarin Bordbusters BV als “preferred supplier” het onderhoud en schoonmaak van alle verlichte reclames zal gaan verzorgen.

Verder is een handboek ontwikkelt waarin de belangrijkste sign producten staan vermeld, op deze wijze wordt de huisstijl en de gekozen productlijnen bewaakt bij toekomstige bestellingen vanuit de verschillende locaties in Nederland.

PreZero verlangt van haar leveranciers dat zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, in samenwerking worden afspraken gemaakt waarin wij als leverancier laten zien hoe en welke stappen wij maken op de CO2-Prestatieladder en meedenken op gebied van duurzaamheid. Deze afspraken worden tijdens een jaarlijkse evaluatie getoetst door PreZero en bijgesteld. Meer info omtrent Duurzaamheid binnen Bordbusters BV is te vinden op https://www.bordbusters.nl/co2-prestatieladder/. Samen op weg naar een duurzaam morgen!

Al met al is het een uitdagende en leuke klus geweest. In totaal zijn er meer dan veertig locaties succesvol voorzien van nieuwe signing.

PreZero logo
Rebranding PreZero
OpdrachtgeverPreZero
ProductRebranding
ProjectleiderEnrique Klomp

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan