Complete bouw, inrichting en signing van de tijdelijke terminal Eemshaven

Holland Norway Lines kondigde eind vorig jaar met succes een nieuwe vaarverbinding tussen Eemshaven en Kristiansand (Noorwegen) aan.

In Eemshaven hebben wij de complete bouw, inrichting en signing van de tijdelijke terminal, de aanrijroutes en het buitenterrein ten behoeve van de vaarverbinding tussen Eemshaven – Kristiansand mogen begeleiden. De terminal met een ongekende afmeting van 25 x 50 meter vormt de aankomst- en vertrekhal voor de afvaart van cruiseferry de MS Romantika. Hierin is ook een apart gedeelte ingericht voor de douane.

Noorse sferen

De bezoekers van de terminal wanen zich vanaf het moment van aankomst in Noorse sferen. Zo is er een volledig decor van de typische Noorse bouwstijl opgetrokken aan de buitenzijde van de terminal, en is dit beeld doorgetrokken naar de incheckhal waar een gigantisch diorama opgebouwd is vanuit aluminium frames met fullcolour decodoeken. Ook zijn in de wachtruimte, die plek biedt aan meer dan 750 passagiers, prachtige natuurlijke beelden van de mooiste natuurlandschappen uit Noorwegen gecreëerd. Het horecaplein, bestaande uit de keuken, een broodjescounter en een bruin café met buitenterras, is volledig in Jules Verne stijl gedecoreerd.

Het eindresultaat is er eentje om trots op te zijn!

Feestelijke opening

De feestelijke opening van de terminal werd onder andere bijgewoond door Commissaris van de Koning René Paas, burgemeester van het Hogeland Henk Jan Bolding en CEO van Groningen Seaports Cas König.

Hanno Klein, van Musketiers Project BV, bedankt voor de mooie opdracht. Hein Oud van ’t Hekeltje Verhuur B.V. en Jean-Paul van Kol van Admundo bedankt voor de fijne samenwerking!

Holland Norway Lines logo medium
Holland Norway lines
OpdrachtgeverHolland Norway lines
ProductSigning
ProjectleiderKenneth Neervoort

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan