LASERSNIJDEN EN- GRAVEREN

Lasersnijden en- graveren

Lasersnijden en- graveren biedt een breed scala aan mogelijkheden. U kunt materialen als hout, textiel en kunststof voorzien van uw bedrijfslogo, foto’s, teksten of symbolen. Het grote voordeel van deze techniek is dat u complexe en gedetailleerde vormen met enorme precisie kunt snijden. Uw afbeeldingen, symbolen en teksten worden snel, flexibel en contactloos met een hoge resolutie op het materiaal gegrafeerd of uitgesneden. Wij maken gebruik van een moderne machine en besteden veel tijd en aandacht aan het omzetten van uw bestanden in een correct digitaal snijbestand.

Hoe werkt lasersnijden en- graveren?

Lasersnijden is een thermisch scheidproces. De straal van de laser wordt gefocusseerd tot een kleine lichtcirkel met een diameter van slechts een 0,5 millimeter, waardoor de intensiteit van deze straal erg groot, en dus erg warm wordt. De enorme warmte van de laserstraal zorgt er bij het graveren voor dat het materiaal smelt of verdampt, waarna de laser een vorm, tekst of zelfs een gedetailleerd logo uit het materiaal kan graveren. Middels een digitale aansturing beweegt de straal van de laser van punt naar a naar b. Lasersnijden daarentegen, gebruikt een laserstraal om één of meerdere lagen van een materiaal te verwijderen. Tijdens dit proces wordt het materiaal dat wordt bewerkt, punt voor punt verwijderd.

De lasersnijder van Bordbusters: De Trotec Speedy 400 Fiber Laser

De Trotec Speedy 400 Fiber Laser graveer en – snijmachine met laservermogen van 120 Watt met CeramiCore® laserbron technologie. De Trotec Speedy 400 is de snelste laser graveermachine op de markt. Dankzij de Flexx TechnologyTM, het multifunctionele tafelconcept en een verscheidenheid aan snijtaken, graveren en snijden we vanaf heden snel en effectief acryl, kunststof, hout, leer en meer. Deze gepanteerde CeramiCore® laserbrontechnologie zorgt voor een fijne laser spot creëert de fijnste details en een enorm duurzame vorm van lasersnijden -en graveren.

Wilt u uw materialen laten lasersnijden of- graveren?

Wilt u uw logo, een afbeelding of een tekst laten lasersnijden of graveren, of heeft u een compleet andere toepassing voor onze graveer -en snijmachine? Dan zijn wij u graag van dienst. Ten eerste zullen we een ontwerp opmaken naar uw wensen, waarna u het gewenste materiaal kan aanleveren of bij ons kan uitkiezen en tenslotte zullen wij de productie starten. Neem contact met ons op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Gebaseerd op 34 recensies
Sjon Boekelmans
Sjon Boekelmans
07/11/2022
Getting Top net als anders
Tabor van Ostade
Tabor van Ostade
31/10/2022
Sympathieke mensen. Een bedrijf met hart en ziel.
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
24/09/2022
Goede kwaliteit producten en diensten. Denken graag en creatief mee voor passende oplossingen.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
22/10/2021
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Niek Limburg
Niek Limburg
15/09/2021
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
gertie lap
gertie lap
02/03/2021
Mooi creatief bedrijf.
Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan