COVID-19 PRODUCTEN

Hygiënezuil voor uw winkel of bedrijfspand

Zorg voor een veilige en hygiënische omgeving van uw winkel of bedrijfspand met een hygiënezuil van Bordbusters. Door het plaatsen van een hygiënezuil bij de ingang van uw winkel of bedrijfspand kunnen personeel en klanten hun handen en andere spullen eenvoudig desinfecteren voordat zij het pand betreden.

Onze hygiënezuilen zijn voorzien van een papierroldispenser, een houder voor een vuilniszak en een desinfectiedispenser met elleboogbediening. Een hygiënezuil van Bordbusters wordt volledig gevuld aan u geleverd.

Hygiënezuil in de huisstijl van uw bedrijf

Wij leveren de hygiënezuilen standaard in de huisstijl van uw bedrijf. Onze ontwerpers maken op basis van uw wensen een passend voorstel. Na uw akkoord wordt uw hygiënezuil voorzien van een full colour print en bij u afgeleverd.

Een hygiënezuil bestellen?

Wilt u één of meerdere hygiënezuilen voor uw winkel of bedrijfspand bestellen? Een hygiënezuil van Bordbusters is inclusief:

  • Eigen ontwerp
  • Desinfectiedispenser met elleboogbediening
  • Mondkapjes-dispenser
  • Papierroldispenser
  • Houder voor een vuilniszak

De hygiënezuilen worden geleverd uit voorraad. Dit betekent dat wij de zuil(en) binnen 5 werkdagen bij u op locatie kunnen afleveren.

Ook papierrollen, desinfectant en mondkapjes hebben wij ruim op voorraad. Dit kunt u direct bij de hygiënezuil mee bestellen, maar is ook als navulling beschikbaar.

Neem contact met ons op door te bellen naar 026-325 9706 of door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Corona gerelateerde projecten

Corona desinfectiezuilen

Maatwerk