Verkiezingsborden

Bordbusters BV is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van grote publieke campagnes met gebruik van projectinformatieborden in de buitenruimte. Dagelijks worden meer dan 40 projectborden van uiteenlopende grootte geplaatst, verplaatst of opgehaald in heel Nederland. Dit logistieke proces wordt centraal gecoördineerd door het hoofdkantoor in Huissen. Met inzet van onze Bordbusters brengt u uw verkiezingsproject op een verzorgde en onderscheidende manier onder de aandacht. Het is een effectieve manier om weggebruikers te informeren. Als erkend signbedrijf leveren wij uitsluitend kwaliteitsfolies en staan wij voor een goede voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en uitstekende garantie.

U kunt als gemeente gebruik maken van een Full Colour verkiezingsbord, hierdoor creëert u nette en overzichtelijke verkiezingsborden.

Wilt u als gemeente de charme van het posters plakken behouden? Wij bevestigen dan applicatiefolie op het bordmateriaal, hier kunnen de verkiezingsposters op locatie opgeplakt worden. De beplakbare verkiezingsborden kunnen ook in de huisstijl van uw gemeente opgemaakt worden.

Bordbusters BV is VCA** gecertificeerd in 2014 en ISO9001-2008 in 2015.

Terug naar dienstenoverzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor